Då var det dags igen

Lillan är sjuk igen :-( Det har varit en riktigt jobbig natt.... Jag vaknade vid ett inatt av att hon hostade och andades väldigt ansträngt, och klockan ett på natten blir man riktigt orolig! Lyckades i alla fall få i henne en dos bricanyl som tack och lov hjälpte. Dock kunde jag inte somna om....förrän vid typ fyra...och då började jag drömma mardrömmar fram till klockan sex då väckarklockan började ringa! Jag lovar att mina ögon går i kors nu....jag vill sooooova!

Idag blir det nog till att baka.....det är faktiskt en väldigt trevlig sysselsättning och uppskattas mycket av den lilla sjuklingen......om hon får vara med och hjälpa till :-) Blir väl muffins i vanlig ordning....eller alternativt chokladkakan som jag fick recept på igår. Jag har en fantastisk kollega som för någon vecka sedan hade med sig en ljuvlig chokladkaka till jobbet på morgonen....och då var den fortfarande ljummen!!!! Hon hade bakat den klockan sex på morgonen :-| Alltså ni förstår hur mycket vi tycker om henne ;-)  Dock har jag ingen bild på hennes chokladkaka....så ni får njuta av chokladkakan nedan som jag hittade på Aftonbladet.se.

Klickbar bild!
image130

Mums ;-)



Kommentarer
Postat av: ullrika

usch. sjuk. stackars er!
krya på!

2008-04-11 @ 12:03:15
URL: http://akirllu.blogg.se
Postat av: Hanna

haha precis sådan sommar menar jag! regn är inte detsamma utomlands ;)

skämt åsido så har jag lärt mig en sak här nere.. jag gillar årstider! omväxling förnöjer heter det ju. Här har vi bara samma väder mest hela tiden :)

2008-04-11 @ 13:04:56
URL: http://njorun.blogg.se
Postat av: Titti

Den där såg ju inte dum ut! Lillfian sjuk, va jobbigt det är med sjuka barn! Varför kan inte alla vara glada, pigga och friska bara!

Ja, det är några personer jag har i åtanke ang ego:na. Allt mynnar i en födelsedagspresent. Så nu är alla sur på mig! Bara för att jag tyckte det var lite snålt att ge bort ett presentkort där mottagaren skulle få lägga till pengar själv för att kunna använda det! Avstå från en fika på stan så sparar man in den hundralappen.
Så nu tänker jag köpa ett träd istället! Födelsedagsbarnet är nybliven husägare med en trädgård i tankarna, så ett fruktträd eller ett fint blommande träd får det bli! Sen kan snålaporna komma med sin halva present!

Krya på lillfia med mkt kaka nu!
Kram

2008-04-11 @ 13:48:07
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Petra

Har också en liten sjukling här hemma. Visst är det synd om dem, mun guuud vad söta och goa de är när de är sjuka! ;-)Kan du baka lite chokladkaka till oss med när du ändå är igång? =)

2008-04-11 @ 13:58:30
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: Anna

Jag skulle bara få ångest av en kollega som bakade chokladkaka klockan 6 på morgonen. Fast det hade ju varit lika gott ändå, mums!

2008-04-11 @ 14:47:36
URL: http://annaomallt.blogspot.com
Postat av: joel

mmm, slappa fisken hälsare är den värsta sortens människor..

nästan värre än den sorten som lägger upp chokladkakor på bloggen bara för att jävlas med en hungrig stackars ung man...

2008-04-11 @ 15:52:08
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Titti

ett glas vin? Ge mig en flaska vodka och en lime så kanske det ordnar upp sig! ;)

2008-04-11 @ 20:30:43
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: ME&MY

det är kul att baka men as tråkigt att diska och städa undan efteråt...därför blir det inte så ofta här hemma..

2008-04-11 @ 21:53:31
URL: http://desbarrar.blogg.se
Postat av: Helena

Sånt där får mig alltid att känna mig som en sämre kvinna/mamma etc. Jag fattar inte att folk orkar gå upp och baka på morognen. Är det friskt eller?

2008-04-11 @ 23:34:23
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: joel

haha.. nej, det betyder ju inte att jag skulle sluta skriva till dig. Men jag skulle svara i min blogg och så ofta jag har tid kika in här och skriva om något relevant på den här sidan istället.

alternativt klaga för att du lägger upp bilder på chokladkakor..

2008-04-12 @ 00:22:40
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Therese

Leila verkar vara en bra tjej med god smak:) Åt en kanongod nöt/chokladkaka i Lund efter hennes recept, med chokladsås och glass...mamma mia...:)kram

2008-04-13 @ 10:13:35
URL: http://tezet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0