Det var ju schysst!

Imorse när jag kom till jobbet stod mina uppgivna kollegor i butiken.... med en av fönsterrutorna i miljarder bitar på  golvet!!!! Vi hade haft påhälsning av solglasögontjuvar under den gångna natten, suck!! Jag hatar människor som förstör för andra....... jävla rövhål är vad de är. Vi har dessutom haft kampanj i några veckor så vi har fullt upp ändå..... vi behövde inte detta också! CSI-teamet (som i verkligheten bara var en man) tog god tid på sig att komma, så vi fick lotsa in kunderna genom verkstaden på baksidan, lite förvirrat men det fungerade ändå bra. Högarna med glasögon som väntar på att slipas verkar föröka sig okontrollerat så nu måste jag sova för att orka jobba häcken av mig imorgon ;-)

Kommentarer
Postat av: Titti

Amen man blir så förbannad på klantiga tjuvar! Mitt ex hade en gammal skruttig saab, som man kunde starta med en glasspinne om man ville. När biltjuvarna skulle ta den körde don ner en skruvmejsel och hackade sönder hela tändningslåset! Jäkla klantar! Hoppas dagen går fort om du har massor att göra iallafall!
Kram

2008-04-16 @ 07:24:23
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Kotteby

Attans vad många synonymer du hittade. Betyder det att jag måste hata de också?

Ve och tvi för dessa solglasögontjuvar!!
Vet du några negativa synonymer på: glasögontjuv?

2008-04-16 @ 08:17:16
URL: http://kotteby.blogg.se
Postat av: Petra

Sånt blir man ju bara SÅ förbannad på!

2008-04-16 @ 09:43:15
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: ullrika

det värsta i såna här situationer är att tjyvajävlarna ställer till så mycket mer än bara själva stölden. det är försörelse, städjobb, irritation som fan, in i helvete onödiga kostnader och en liten minskning i tro på människan. tur att ditt inlägg från gårdagen räddar en del...

sorry för fula ord.

fräs.

2008-04-16 @ 18:00:01
URL: http://akirllu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0