Helvete...

...vilka sköna beats! Dansgolvet nästa ;-)

Phonography

Shattered Glass

If U Seek Amy (eller F.U.C.K Me... same same but different ;-)

Ja, det är Brittan, och ja, jag vet att det inte är politiskt korrekt att vara trettio och lyssna på henne, men det skiter jag i :-) Låtarna är iallafall från hennes nya album Circus, och jag gillar hennes lite mörkare röst som kommer fram i många av låtarna. Hon är, enligt mig, den enda självklara tronarvingen till Madonna, både på löpsedlarna och på topplistorna!

Kommentarer
Postat av: Mina

hos oss är de helknäppa. En unge kräktes på dagis, personalen ringde till föräldrarna som fick komma och hämta...morgonen därpå är ungen tillbaka på förskolan!! Men tack och lov så blev de hemstickade. Sådana människor gör mig galen!!!



ang. min nya frisyr. Nja jag grinar ju inte i alla fall det är sant, men drar lite i nackhåret och tror att det ska bli längre då :P

2008-12-03 @ 12:45:03
URL: http://mina3.blogg.se/
Postat av: Daniel

Vilka sexiga låtar! Spritter i bena

2008-12-03 @ 15:56:39
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Therese

Smart att ta ett ord som låter som "pornografy"...:) Jag är som sagt inte fast ännu för låtarna på skivan... får hjärntvätta mig med dom så återkommer jag:D

2008-12-03 @ 18:53:16
URL: http://tezet.blogg.se/
Postat av: Mli

Jamen eller hur! Varför ska man skämmes? Jag har också slutat med det. Som när man snackade skit om Robyn i skolan, men smyglyssnade hemma. Hur kul var det? Nej, jag tycker också att den här skivan av Brittan har många riktigt bra låtar :)

2008-12-05 @ 14:33:26
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/
Postat av: Tina

Snabblyssnade lite bara, men det låter allt lite Madonna-aktigt! Och mot min vilja måste jag faktiskt erkänna att jag älskar hennes "Womanizer"!



/t

2008-12-05 @ 21:46:10
URL: http://meanwhilesomewhereelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0