Störd? Japp!

Jag har ett problem...... ett problem som dyker upp varje år precis innan jul..... och som retar mig riktigt mycket..... helt utan någon vettig anledning!

Jag fixar inte pyntade flaggstänger.... för hur folk än försöker, så kommer de aldrig lyckas få ljusslingan att bli symmetriskt snurrad runt stången! Det ser alltid lika tragiskt eländigt ut..... jättetätt snurrad i toppen för att glesna ju längre ned den kommer.... och jag får, varje gång jag ser eländet, lust att smyga dit och rätta till det! Det har inte hänt än..... men frågan är hur länge jag kan stå emot :-|

Jag känner mig lite som han idiotsnubben i "Sova med fienden" ni vet han som rättar till alla handdukar och vänder alla konservburkar så de står med etiketterna framåt :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för din kommentar!! Allt går om man bara vill att det ska gå, det är bara det att Världen inte riktigt har fattat det! Men då kan vi ju iallafall vandra runt som två lyckade exempel med huvudena högt! Däruppe är det iofs ännu lättare att störa sig på snedtvinnade flaggstänger - jag förstår precis vad du menar! Såg några dårar idag som placerat en lysande tomte i en skorsten, men glömt att kolla om lamporna funkade, vilket hälften såklart inte gjorde med resultatet att den halvlysande mojängen såg ut lite som en halv motorcykel. I skorstenen. I say no more...

2008-12-02 @ 23:07:44
URL: http://annaeleonora.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Sådant kan jag också störa mig på.

Kliar i fingrarna så otroligt mycket.

Vad tänkte de med?

Är de blinda?

Nu har jag bestämt mig för att plinga på dörren nästa gång jag ser en sådan stång och fråga vad exakt de tänkte med. Och sedan bjuder jag dem på en bullf***a.

2008-12-02 @ 23:51:03
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: Therese

Ja, han är härlig!!! Rätt ska vara rätt! (Sen behöver han ju inte slå sin fru, men känslan för symmetri är osviklig!:) ;)

2008-12-03 @ 18:49:57
URL: http://tezet.blogg.se/
Postat av: ullrika

jag har vant mig vid pyntade flaggstänger nu. tycker det är rätt mysigt faktiskt. men så är jag också ljusfantast. älskar ljusade hus. men det ska va snyggt. hellre en lampa för lite än en för mycket om det är taskigt gjort.

2008-12-11 @ 23:04:47
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0