Kalorifritt

Att vara kvinna innebär för det mesta att man uppskattar choklad.... eller rättare sagt så fungerar vi inte rent tekniskt utan choklad. Under min livstid (vilket nuförtiden räknas som en evighet) har jag kanske mött en eller två kvinnor som faktiskt klarat sig utan choklad :-| Förhoppningsvis förökar de sig i mängder och för denna välmuterade genetik vidare, så framtidens kvinnor slipper tråna efter choklad!

Idag sade en av mina kollegor (när jag satt och grinade efter just choklad) att det är ju självaste fan att man har kunnat ta sig till månen, men inte kunnat skapa en kalorifri men god choklad! Alltså man skiter ju fullständigt i att den förmodligen skulle vara fullproppad med e-ämnen, smakförstärkare och annan skit...... jag skulle hugga av mitt ena ben för att få kalorifri men god choklad!

Jag ska starta en fond för forskning inom just detta område.... Satus chokladforskningsfond..... kalorifri choklad åt folket!!!




Kommentarer
Postat av: ullrika

men du. liite kalorier måste man ju få i sig! å choklad är ju nyttigt också.. väl? å typ iställetförsex läste jag nånstans?!



ps. tack för mycket gulligt skriv hos mig om Whiskien!!

2008-07-10 @ 00:02:35
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: anne

I´m in! Hur söker vi anslag och varifrån?



Angående FK; jag hade nog blivit ursinnig om jag på något vis hade haft det knepigt i min föräldraroll tror jag, men är det något som har vait totalt TOTALT i mitt liv, så är det rollen som mamma.

2008-07-10 @ 08:46:19
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Titti

Klart du ska få en recension, jag läser på engelska för att det ska ta lite längre tid. Läser i blixtens hastighet annars, en marian keyes tar bara en kväll i vanliga fall. På engelska kanske en vecka. Och så är det ju bra att träna lite på engelskan också!

Kram

2008-07-10 @ 08:56:52
Postat av: Helena

Här är en chokladkvinna till. Jag håller med dig. Det är verkligen underligt!

2008-07-10 @ 23:40:11
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej där. Du har fått en utmärkelse av mig! Ha en trevlig helg!

2008-07-11 @ 13:06:01
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Linnea

Bra fråga du har tagit upp där! Kanske borde skickas till något forskningsinstitut någonstans? :) Som svar på din kommentar. Inga nyplanterade blommor hos oss.. Men nu har dom underligt nog börjat försvinna av sig själva.. Eller så är det jag som inte orkar tänka på det längre! :)

2008-07-11 @ 15:20:28
URL: http://http:/nea88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0