Blodsockerfall

Idag har jag haft kraftig abstinens.....efter godis! Alltså hela påsken har man ju ätit godis, sen är man helt plötsligt tillbaka till de vanliga matvanorna som inte innehåller några sötsaker alls. Jag var dock inte ensam om mina abstinensbesvär, så på lunchen gick en av mina kollegor och köpte chokladpraliner som var sååååå goda, och som hon generöst delade med sig av :-) Mums!

Egentligen skulle vi haft myskväll på jobbet idag, men av diverse olika anledningar så bestämde vi oss för att skjuta på trevligheterna! Tanken var att vi skulle druckit lite gott vin med tilltugg....och flamsat i vanlig ordning (vi är 10 hysteriskt roliga kvinnor ;-) men när inte alla kunde stanna kvar tyckte vi att det kunde vänta. Dock har jag inte varit helt sysslolös här hemma! Jag har roat mig med att städa i kylskåpet.....en mycket underskattad form av underhållning. Det är riktigt kul :-) Äh....vafaaan.....vi vet väl alla hur jävla tråkigt det är, men det måste ju göras. Annars flyttar det ju in pälsänglar och annat småkryp som inte bör vara där.

Nä nu går ögonen i kors......eeeehhhh.....klockan 20.37.....det är ju för tragiskt att man är trött vid den här tiden på kvällen :-/ men så är det!


Gonatt, sov gott och vakna torrt!


Kommentarer
Postat av: Helena

Du är väldigt flitig. jag får dåligt samvete.

2008-03-25 @ 21:48:26
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Titti

Städa kylskåpet är lika roligt varje gång det är klart! Och så får man ju åka och handla sen och fylla det med en massa gottgott!

Min svägerska hade myskväll på sitt jobb för ngr veckor sedan. Det kom dit massörer och hudteurapeuter och gjorde ansiktsbehandling och så åt dom sallad och drack vin! Hmm, undrar hur det skulle funka på min vårdavdelning....

Ha en skön dag!
KRam

2008-03-26 @ 07:55:42
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Petra

Kylskåps-städning är i alla fall lite roligare än att skura ugnen... Jag fantiserar om en självrengörande sådan - fast det kanske du redan har? =)

2008-03-26 @ 09:09:24
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: Petra

Eller hur!? =) Jag väntar och väntar jag med, men det händer inte nåt. Mer än att brandlarmet startar nästan varje gång jag använder ugnsfanskapet då..

2008-03-26 @ 13:55:54
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: Therese

Åh, vad roligt du verkar ha det;) Abstinensen går bara att bli av med på ett sett...ge efter!!! :D kram

2008-03-26 @ 20:55:14
URL: http://tezet.blogg.se
Postat av: Helena

Apropå dåligt samvete så verkar du vara bra på att ta tag i skaer och ting där hemma. Det är inte jag.

2008-03-26 @ 21:48:05
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: ullrika

Tragiskt är inte att vara trött 20:37. Tragiskt är att
inte gå och lägga sig då eftersom det faktiskt hade inneburit full natts sömn. Men nä. Jag ska inte sova. Och trillar i säng vid tolv. Å så är nästa dag (också) förstörd.

Du är duktig. Eloge till dig!

2008-03-26 @ 22:45:17
URL: http://akirllu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0