Schemalagt liv!

Nu skall det bli ordning och reda hemma hos oss (får se hur länge det håller)! Vi tänker iallafall göra ett försök till förbättring. Idag har jag gjort ett schema till oss där det står vad man har för uppgifter att göra varje kväll, tex. laga mat, natta lillskruttan, plocka undan i köket efter middagen, och gå ut med soporna. Det är inte (tro det eller ej) jag som har hittat på detta utan min make!?! Hur det hände (alltså hur kretsarna i hans hjärna kopplade ihop denna tanke) har jag inte den blekaste aaaaaning om, men jag hade i vilket fall inget emot det. Som många vet är det ju allt som oftast jag som tröttnar på allt stök och röjer undan efter alla. Så ingen är gladare än jag över vårt nya schemalagda liv.

Även vår son är med i ekvationen (han ska få högre veckopeng) och skall få avlasta oss med köksgöra två gånger i veckan. Vi skall även gemensamt ansvara för städningen i huset (äntligen).......hmmmm! Nu när jag skriver ner allt detta inser jag att det måste vara något lurt med hela grejen.....undra om min man har dåligt samvete för något.....? Tänk om han har blivit kidnappad av aliens och utbytt???? I och för sig så verkar ju den här versionen vara en uppgradering från det förra exemplaret så jag skall nog inte göra alltför noggranna efterforskningar......

Undra om 1.1 versionen kan tvätta också?? Kanske till och med kan dansa =O) Herregud.....tänk om han kan plocka undan efter sig själv!!!!!!!!!!!!!!!!! I bästa fall går han att programmera, och har ett nytt minneskort!


Fortsättning följer.......


Kommentarer
Postat av: Petra

Haha! Har du också bytt upp dig? ;-)
Kronprinsessan ja.. hon får nog lägga på en rem nu om det ska bli några småprinsar och prinsessor.

2008-03-13 @ 15:32:25
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: Titti

Spännande att få se fortsättningen på det! Min sambos 3 småsyskon bor kvar hemma och dom sköter mat/kök varje vardagskväll. Måste vara lyx att få hjälp av barnen!
Det där kommer jag också att införa när jag börjar jobba...

2008-03-13 @ 16:13:24
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Yasmine

Ååå vart hittar jag d programmet ? Pirate Bay ? För jag tror att viruset latmask har tagit över make 1.0 här hemma .... skulle behöva ett nytt antivirus samt nytt underhållsprogram till honom.

2008-03-13 @ 20:36:29
URL: http://galenmama.babyblogg.se
Postat av: Helena

Haha han kanske vill köpa ny bil??? eller nåt annat... snart kanske denna versin krachar. Min version klarar att städa badrummet. Bra till och med men inte mer....

2008-03-13 @ 22:58:37
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: monica

hehe, jag längtar efter 2,0 versionen som gör ALLT utan att klaga, och som inte klagar när det inte har blivit sex på läänge pga småbarn, en som är väldigt förstående.. Det r inte lätt o hitta tid ihop med sin smabo när man får barn har jag insett..

2008-03-14 @ 10:59:23
URL: http://monni81.blogg.se
Postat av: Titti

Vad du ger bra tips! Tänkte inte ens på att stenarna kan lossna, då blir det ju jättetråkigt!
På skalmen finns följande nr BOSS004065z5416
Kan det vara det nummret?
Så svårt, och jag som har svårt att välja mellan 2 olika pizzor....

2008-03-14 @ 17:32:54
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Titti

Vilken tur att jag har dig! Du är en pärla!

2008-03-14 @ 18:19:21
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Britt-Marie

Kan inte låta bli att bifoga denna länk - här finns förklaringen till varför det är skillnader i tänkesätt mellan män och kvinnor:) Kram

http://marriageresourcecenter.org/videogallery/4/med/VideoWidget8.htm>

2008-03-16 @ 11:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0