Victoria!

Ha den äran alla Victorior på namnsdagen! I princip alla jag känner heter Victoria i någon form (de flesta heter det i andranamn). Min favorit-Victoria är min lillskrutta (som heter det i andranamn), sen kommer resten av släktingarna (de kvinnliga förstås) på min makes sida. Relativt nykläckta Mandisen heter väl också det i andranamn.....eller? Så är det väl Bettan? Nåväl.....ett riktigt stort "Ha den äran" till er alla från mig.

Dessutom hade jag som många andra hoppats på att Kronprinsessan Victoria skulle tillkännage en förlovning idag, men den får tydligen vänta! Jaaa, jag är fånig......men så är det.....jag gillar kändisskvaller......särskilt om det handlar om ett bröllop i kungahuset! I lööööööve it! 

 image94

Kommentarer
Postat av: Titti

Grattis på namnsdagen då! Jag älskar också kunga-skvaller, och halvdanska som man är så tog jag och min syster semester, åt smörrebröd och drack champagne när kronprins Frederik och Mary gifte sig! Så jag ser också fram emot ett kungligt bröllop med en massa klänningar och juveler här hemma!

2008-03-12 @ 12:48:28
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Helena

Ja nu är der väl dags för dem att slå till snart.
Kungliga bröllop är kul.

2008-03-12 @ 22:38:00
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: ME&MY

Tack vare dig så hann jag kasta iväg ett sms till min vän Vicky igårkvälls, gav nog ngr extra poäng!tack!

Ja, jag vet att många reagerar då jag säger att jag HATAR att åka kommunalt och tkr jag är snorkig men det är verkligen inte trevligt och nu då man har barn är det ju näst intill outhärdigt.
MEN vi överlevde gårdagen och kom hem till slut,
men ska jag vara riktigt ärlig så var det mkt nära att jag ringde taxi...

2008-03-13 @ 09:51:44
URL: http://desbarrar.blogg.se
Postat av: Yasmine

ååå kan bara hålla med, älskar oxå kungliga bröllop, missar inte ett enda utan lägger beslag på tvn så länge sändningarna pågår *S*

2008-03-13 @ 11:42:58
URL: http://galenmama.babyblogg.se
Postat av: Petra

Ja, nu får de änna komma till skott! =)

2008-03-13 @ 14:57:15
URL: http://iconfess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0