Blodsugeri

Jag har sagt det förut.... men jag säger det igen.... sänk bensinskatten!

Här har ni en riktigt bra anledning!!!



Kommentarer
Postat av: ullrika

va festligt! han skriver ju nästan exakt det jag tycker (och har skrivit om hos mig) förutom att jag menar att nöjeskörning finns - och väl ska få finnas?



samtidigt är det lustigt att det är en skattehöjning som orsakar sånt rabalder (fast jag vet faktiskt inte om skatten är höjd just nu eller bara hög från början och att bristen på råolja driver upp priset?) under borgerligt styre.



kul med en fråga som engagerar så mycket tycker jag. synd bara att fokus ofta förflyttas från intressant diskussion till rent gnäll. [obs! menar inte här hos dig utan generellt "på stan"...]

2008-05-27 @ 19:11:29
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: ullrika

fast nu kom jag på att du kallar dig "en väldigt ironisk person"... det gäller inte här väl?

2008-05-27 @ 19:12:18
Postat av: Helena

Besnisinen skulle kunna ge mig gråa hår. Särskilt nu när min cykel har punka. På bakhjulet. FÖr jag kan för det mesta cykla. Men nu försöker jag att använda apostlahästarna när jag inte måste ta mig fort mellan ställen. Får de till att laga cykeln.



Att bo på landet dessa dagar kan sannerligen inte vara roligt.

2008-05-27 @ 19:40:14
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Satu

Svar:

Ullrika... nej just här är jag inte ironisk, och egentligen borde jag väl ändra min header till "en jävligt gnällig person" Sedan är nog inte diskussionen tillräckligt intressant för Svenska folket eftersom bensinpriset bara blir högre och högre.



Helena... nä, att bo på landet (där jag faktiskt bor) är inte roligt. Nu har vi ju en ganska bra kollektivtrafik här, men den lockar ungefär lika mycket som att bo i kollektiv, alltså inte det minsta.

2008-05-27 @ 22:15:40
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: ullrika

nänä! du är INTE gnällig! det finns dom som är det, men du hör inte dit! - även om du är roligare som ironisk försåss ;)

2008-05-27 @ 23:21:00
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Therese

Va, vad fasen....vad är det för fel med kollektiv nu då???!!! ;)

2008-05-28 @ 20:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0