Polisväckning

Det är inte varje dag som man blir väckt av Polisen :-) Man vaknar iallafall garanterat, för Therese är inte den som ger upp i första taget ;-) Vi har länge tänkt utnyttja det faktum att Therese är Polis till att förklara för dottern att Poliser inte är farliga, som hon på något vis har fått för sig :-|

Imorse passade det bra eftersom Therese hade ett annat ärende i närheten...... detta visste vi ju inte innan det började knacka på sovrumsfönstret givetvis, men som tur är så tänkte vår favoritpolis inte ge sig innan vi vaknat till liv :-) Vi fick se hur det såg ut inne i Polisbilen, och dottern fick provsitta..... i framsätet..... som är rätt sida av polisbilen! Baksätet är ju inget att rekommendera.... för då har man förmodligen gjort något dumt ;-)

Även sonen fick provsitta, och nu hoppas vi på att han inser att det inte är någon idé att göra dumheter i tonåren..... för då bussar vi Therese på honom ;-) Vi fick även se lite blåljus...... jag hade även på förslag att hon kunde dra igång sirenerna för att väcka resten av grannskapet..... men det ville hon inte..... undra varför???

Tack Therese :-) Du är bäst ;-) Så är du jävligt cool i dina poliskläder också :-D


image139

Kommentarer
Postat av: Therese

haha...tack vännen...ingen orsak- det var bara roligt:)

2008-05-04 @ 12:14:38
URL: http://tezet.blogg.se
Postat av: ullrika

nästa gång: be dom ta en riktig bil - jag vet apselut att det finns volvosar hos göteborgspolisen också ;)

2008-05-04 @ 23:04:38
URL: http://akirllu.blogg.se
Postat av: Titti

Vi som precis "skrämt" Hilda med polisen.... Hmm, måste vi avvänja henne sen då?! (Hon att och åt lösgodis på Ica en dag när hon rymde, då sa jag att polisen skulle komma och sen dess är hon rädd...)

Ja, vi får väl ta och se över försäkringarna om det inte blir bättre. Men då gäller väl den säkert inte hennes reumatism om vi tecknar en ny?!

Hoppas du har en härlig dag!

Kramkram

2008-05-05 @ 11:00:38
Postat av: Helena

Väldigt snäll kompis du har. Det är märkligt vilken inverkan denna yrkeskår har på snälla barn.

2008-05-07 @ 19:59:42
URL: http://gutta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0