Framme

Nu har vi återhämtat oss, lite iallafall, från gårdagens och nattens färd mot Östersund... två "vuxna", två barn, och två katter... i samma bil... där två av resernärerna jamade större delen av färden... och det var inget vanligt väluppfostrat mjau... utan MJAAAAAAAAAAOOOOOUUUUUUUUUU, i ett tortyrmässigt försök till att plåga oss till döds! Sedan, efter en halvmil, krockade vi dessutom nästan med ett rådjur... vi snackar centimetrar från rådjurssadel med svartvinbärssås... aj shit jou nott... men, men, nära skjuter ju som bekant ingen hare... och uppenbarligen inte heller ett rådjur.

Katterna jobbade i skift... för när den ena sjöng så vilade den andra... för att i nästa stund brista ut i en opera a la Figaros bröllop! De började dessutom resan med att bajsa i burarna... vilket kan ha varit en direkt följd av rådjursincidenten... men som inte gjorde saken bättre! Vi hade kommit iväg fyra timmar senare än vi räknat med.... så rengöring av burarna var liksom inte ett välkommet inslag i vårt redan tighta schema. Efter bajsincidenten fick de gå lösa i bagagen istället (vi har en kombi...) där även bajlådan stod... utan bajs i... och det gick lite bättre faktiskt!!

Nåväl... sexton timmar tog det att åka upp.... SEXTON timmar med MJAAOOUU!!!.... och mellan Mora och Brunflo (30mil!!) gick det i 50 km i timmen... på en knölig isbana. Så om det någon gång händer att jag (av någon konstig anledning) får för mig att flytta ännu längre norrut ska det ske på sommarhalvåret.

Först imorgon anländer flyttlasset, en långtradare, med alla våra ägodelar... och det ska bli skönt att få lite ordning på torpet här... och så kanske även vår katt Oskar kan våga sig ut från sin lilla gömma under golvet i baren (ja, vi har en bar där golvet är lite upphöjt... men den ska vi ta bort... vi har ju inte tänkt starta svartklubb här direkt).

Nu ska vi försöka röja undan lite här så vi får in vårt bohag... hur det nu ska gå till!?! Jag citerar en av flyttgubbarna:

"Herregud...tar det aldrig slut???"

;-)


Kommentarer
Postat av: Therese

Härligt att ni är framme!

2009-12-03 @ 21:04:06
URL: http://cazadora.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag tycker ni ska köra svartklubb!



välkommen till munken!

2009-12-03 @ 22:23:43
Postat av: Johanna

16 timmar?? Fy fan vilket oflyt i flytten!



Beundrar er så mycket för det ni faktiskt vågat er på. All min beundran! Uppdatera snart igen!

2009-12-04 @ 22:03:26
URL: http://desbarrar.blogg.se/
Postat av: Kotteby

MJAAAOOOOOO!!!

Vad....hur säger man....trevligt!

2009-12-06 @ 15:52:46
URL: http://www.kotteby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0