GPS vs. människa!

GPS är djävulens påfund.... den kärringen som ska tala om var jag ska svänga av och hur jag ska köra borde spotta ur tuggummit och tala tydligt! I dag har jag nog snurrat runt hela Frölunda för att komma till barnmorskemottagningen (nej, jag är inte gravid.... jag skulle ta ett cytologprov) men jag hörde ju inte vad kärringen i GPS:en sade trots att volymen var på max; detta innebar att jag var tvungen att kolla på både GPS:en och vägen för att hitta dit man ska.... och så vindögd är jag inte att det skulle kunna funka!! Stressad var jag också..... så till slut fick jag fråga om vägen! Tack gode gud att det fortfarande finns människor att rådfråga! 

Numret jag skulle till var 58.... men det numret fanns inte i GPS:en, så då tänkte vi att 52 kunde funka lika bra..... aaaa.... för det gick ju jävligt fint!!! I ett normalt bostadsområde borde ju 58 komma efter 52..... men inte här serrni.... nej, det låg på en helt annan gata.... med samma namn..... men på ett annat ställe! Visst fattar ni min helt hysteriska förklaring va?? I alla fall så kom jag fram till slut.... och allt detta för att få vresa för en barnmorska i några minuter :-/    

För övrigt har jag haft samma barnmorska i fjorton år, och hon har bytt arbetsplats, så det var första gången jag besökte henne just där. Död var jag nästan också när jag slutligen kom upp till sjätte våningen.... efter att ha sprungit upp för trapporna! Jag åker nämligen inte gärna hiss.... särskilt inte om den ser ut såhär på utsidan!



Kommentarer
Postat av: Oggy

Ett... Strukturerat kaos alltså! :)

2009-02-03 @ 21:11:12
URL: http://oggygroggy.blogg.se/
Postat av: Honung

Åååååh, vilken tur att du fortfarande lever!!

2009-02-03 @ 23:50:07
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Haha, GPS:er är djävulens påfund- Great Pile of Shit;-)

2009-02-04 @ 19:33:54
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: lynette

Hahahahhahahahahahahahahahaha du är sååå rolig:=)

Gps:en ledde mej och svägerskan in på de mest skumma grusvägarna en sommar på Öland, otyg:/

2009-02-04 @ 21:34:46
URL: http://praktmorsorna.blogg.se/
Postat av: Mli

Ja, ja ja ja ja ja!!! Älskar utbrott om GPS:er! Det får mig att inte känna mig som ett ensamt pucko. De ÄR verkligen djävulens påfund.

2009-02-12 @ 08:41:11
URL: http://lenaemeliemarie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0