Vi har fullt upp...

...med att bekanta oss med grannarna här i byn, som för övrigt verkar vara riktigt trevliga.... och de flesta verkar vara i vår ålder och lite äldre (alltså trettio och uppåt :-). Alla har i princip en hund... eller fler.... och katt.... och häst(ar), så mycket klappande har det blivit.

Mina favoriter är minihästarna Solsken och Greven... varav den förstnämnda är mamma till den andra. De är inte ens en meter över havet... och den mycket korta dörren till boxen är svår att titta över :-)

Sen har grannarna en långhårig schäfer som heter Atlas.... och han är enorm.... alltså hur stor somhelst.... jag tror han är större än minihästarna.... och såååå in i bänken snäll och söt..... och allergisk mot damm och kvalster.... ja, ni fattar ekvationen med att vara en långhårig hund och vara allergisk mot damm.... det funkar inget vidare bra.... så han får i princip mediciner för att klara av att leva med.... ja.... sig själv :-)

Vi har gjort ett bra intryck på folket här.... som gärna vill att vi ska flytta hit för gott.... så det får vi väl börja fundera på nu när till och med sonen har blivit positivt inställd till det.... men vi får se! Det är ju ett väldigt stort beslut!

Häromdagen när mina föräldrar kom på besök (de ska stanna här en vecka) så stannade de en ortsbo och frågade om vägen till vårt hus.... och han berättade för mina föräldrar att vi var såååå trevliga.... han hade dock inte träffat oss än, men alla i byn ville visst att vi skulle flytta hit :-) Ryktet om oss går alltså på byn.... så det är ju skönt att vi gör intryck även på dem som inte har träffat oss ännu ;-)



Våra minivänner :-) Pluttisar....

Kommentarer
Postat av: Therese

vilka sötnosar...man bara smälter....:)

2009-07-12 @ 23:03:19
URL: http://zeldasmatte.blogspot.com
Postat av: Anonym

Var glada så länge de inte har träffat er för då lär de ändra uppfattning.. Förmodligen ber de er sälja då =)

2009-07-12 @ 23:07:38
Postat av: S@tu

Seriöst Anonym... eller jag menar Mattias... då behöver vi ju inte komma hem härifrån eftersom vi är så hemska människor... eller?? :-)

2009-07-13 @ 18:06:51
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: Mattias

Icke då.. Det tomt här hemma utan er.. Så det är dax att ni kommer hem nu.



2009-07-14 @ 09:06:05
Postat av: ullisar

flytta? på riktigt? modigt! men det låter som en alldeles fantastiskt byggd (och att det är vackert kan jag också se), kanske inte blir ett så svårt beslut om det bara klaffar med jobb, skola å sådär!



dom där småpållarna var ena hysteriska mumsbitar! vill ha!!! dom hade varit nåt för Maali att bita i :)

2009-07-20 @ 00:17:02
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0