En underbar kväll!

Ja, vi hade en riktigt trevlig midsommarafton hemma hos goda vänner igår... och de bor ju nästan grannar med oss, så det var ett behagligt promenadavstånd hem på natten. Maten var en fröjd för smaklökarna, och sällskapet en riktig omgång för skrattmusklerna :-)

Vi hade lillan med oss så det blev inte en alltför sen tillställning, och det sista låg hon och sov under flera filtar på två ihopsatta trädgårdsstolar. Hon vaknade inte ens när gitarren åkte fram och alla sjöng "Helan går" för kung och fosterland.... och vi var ju dryga tio personer som tog ton, så ljudnivån var rätt hög :-)

För övrigt är värden och värdinnan båda musiker.... och även flera av gästerna visade sig vara musikaliska... så de bjöds även på lite skönsång under kvällen.... det var riktigt mysigt!


En gasolvärmare höll temperaturen på en behaglig nivå, och ett tak över altanen höll det nyckfulla, och typiskt svenska, midsommarvädret på behörigt avstånd!


Så tack kära vänner för ett riktigt lyckat midsommarfirande....och jag hoppas det blir fler liknande kvällar under sommaren!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0