Jag har.....

.....sagt upp mig :-) Skall börja ett nytt jobb 3 juni! Ungefär samma arbetsuppgifter men bara verkstad och inget butiksjobb... bättre schema och bättre betalt.... och färre timmar..... och så kan jag samåka med min man till jobbet, så vi skulle kunna sälja ena bilen :-) Det var detta jag ville berätta ;-)

Trevlig Valborgsmässoafton!!!

Jag blir så.....

.....himla nyfiken när det står saker som detta i aftonbladet :-/ Vem är det de pratar om??? Jag gissar på Carolina Gynning...... fast hon hade ju lagt av med knark..... påstår hon i allafall! Det kan ju inte vara Babben Larsson väl?? Nån som vet???


Discovery channel...

...kan göra det mest ointressanta ämnet intressant! Som t.ex. Skitiga jobb, alltså vem kunde tro att det skulle vara intressant att titta på ett program som handlar om bojrengörare på amerikanska kusten!

Ett annat program som jag aldrig trodde att jag skulle tycka var intressant är Dödlig fångst!!! Helt seriöst, vem fan kläcker en sådan idé??? Sen kan man ju undra vem som är målgruppen för denna sortens program...... för det kan ju inte vara tänkt för mig egentligen!

I vilket fall så är det väldigt intressant och spännande..... och man inser att det är väldigt skönt att inte behöva jobba som krabbfiskare ute på ett fruktansvärt oroligt Berings hav!! Även programmet om hummerfiskare är intressant (jag kommer att bli ordentligt idiotförklarad efter detta inlägg). Det är iallafall mycket bättre underhållning än Psalmtoppen på SVT...... där kan man snacka om hjärsläpp..... och det är sådana program jag sponsrar genom att betala tv-licens :-|

Oj.... såg precis reklam för ett program om tornado-jägare..... fan vad häftigt :-)
Storm Chasers Tisdag 21,00 Discovery Channel....
så nu vet ni vad jag gör i morgon klockan nio på kvällen ;-)
Herregud.... jag måste skaffa mig ett liv :-/

image137Dödsångest!

Idag är det måndag och jag har dödsångest..... nästan iallafall. Har inte fått tvättat ett enda plagg på hela helgen, så det känns inte som om att jag har haft någon helg alls. Tur att man är ledig på torsdag iallafall, då kanske jag kan komma ikapp med tvättandet! Hmmmm........ vilket intressant liv jag har :-/

Grattis på födelsedagen kära barn!!!!!

Idag för exakt fyra år sedan satt vi och åt tacos....... och då satte värkarna igång! Några timmar senare föddes vår kära dotter :-) Dagen till ära skall firas med tacopaj....... och formel1-visning på filmloftet (kunde inte hjälpa att dessa två händelser krockar med varandra, så det fick bli en kompromiss till mångas glädje:-)


image135

Eftersom jag inte vill hänga ut någon annan än mig själv i min blogg (jag vill inte få skäll), så blir det ett kort på dottern när hon låg tryggt i min mage istället! Så här strålande var jag i sjätte månaden.... i sjunde månaden fick jag ryggskott så då var det bara ryggen som strålade :-|

Barnkalas

Dagen har trots barnkalas, med maken som ansvarig, gått väldigt bra :-) Mammorna till de kalasande barnen tyckte nog synd om min make och lämnade inte sina barn, utan stannade kvar under kalasandet. De var imponerade över hur listig jag hade varit som jobbade och inte behövde ta hand om kalaset. Jag kan säga att jag faktiskt hellre hade varit hemma än jobbat....det är inte kul att missa när lillan har sitt första barnkalas :-( Så nu är jag bitter! Snyft!! Maken klarade dock kalasandet galant (vilket jag iofs hade förväntat mig, han är rätt underhållande :-) Så fick han ju umgås med massa trevliga mammor, vilket han säkert gillade ;-) Imorgon är det dags för nästa kalas, som jag kan vara med på! Det ser jag fram emot!

Jag har lite saker jag gärna vill berätta men ni får hålla er till tåls ända tills på onsdag kväll.... då skall jag inte hymla längre :-) Lycklig är jag iallafall ;-) Så mycket kan jag säga!

Sol :-)

Inatt fick vi sova....sååå skönt! Maken var snäll och ringde ett samtal som ordnade upp situationen med den skällande stackars hunden. Tydligen passade grannen sin systers hund.... men jobbade natten! Stackars kille.... undra hur många ilskna lappar han hade i brevlådan igår helt ovetande om nattens dramatik ;-)

Imorgon är jag ledig, så då hoppas jag att solen skiner hela dagen :-) Jag har ett trevligt ärende in till stan på eftermiddagen, men resten av dagen tänker jag förbereda inför lillans 4-års kalas! Hon fyller år på söndag, och skulle gärna vilja att det var söndag redan idag....som hon har längtat efter denna stora dag!

I år är det första gången som hon skall ha sina kompisar hem på barnkalas, på lördag blir det. Detta skall min kära make övervaka eftersom jag jobbar :-( Han har dock begärt förstärkning, eftersom en handfull småtjejer kan babbla hål i huvudet på den mest luttrade förälder :-) Så det skall bli oerhört spännande att få se resultatet av detta kalas när jag kommer hem efter jobbet :-| Efter detta fortsätter vi kalasandet med släkt och vänner på söndagen, sen får vi se om man är vid liv på måndag.


Sömnlös natt!

Klockan ett inatt vaknade jag av att en hund skällde för kung och fosterland!!! Det var ingen liten tax heller, utan en fullvuxen schäfer. Klockan två hade jag fått nog och ringde till polisen (inte 112) och frågade vad jag skulle göra. De lovade att skicka en bil! Hur prioriterat tror ni att detta ärende var hos dem....... nä precis, inte prioriterat alls...... för klockan halv nio i morse, när jag åkte till jobbet, stod hunden fortfarande och skällde!! Jag var inte ensam om att ha hört den stackars hunden.... den hördes säkert ända till Australien! Det verkar som att vår granne hade lämnat hunden på sin inglasade veranda och åkt iväg..... alternativt låg inne i sitt hus med öronproppar och hörselskydd, vilket jag är tveksam till! Ögonen mina går för tillfället i kors, och jag skulle egentligen kunna hålla munnen vidöppen hela tiden..... för jag gäspar ändå konstant!

Våran granne ska ha stryk.....som fan!!

Fräääs!!!

Det finns så mycket....

...som jag skulle vilja skriva här i bloggen...men jag har märkt att jag censurerar mig själv! Det resulterar i att jag inte skriver något alls....eller skriver om sådant som jag själv egentligen tycker är tråkigt. Jag har blivit en fegis, som inte vill stöta mig med folk....för tänk om någon tar illa vid sig av det jag skriver! Många gånger tror jag att folk tar mig på för stort allvar....alltså lägger för stor vikt vid min åsikt, varför det är så vet jag faktiskt inte! Det kan ju vara jag som inbillar mig också, vad vet jag!?!

Just nu är det mycket tankar som far omkring, men inget jag kan skriva om här, för man vet aldrig vem som läser ;-) Förhoppningsvis är det något jag kan dela med mig av i ett lite senare skede, men inte ännu! Jag kan dock tillägga att jag inte är gravid, till de som skulle kunna misstänka det :-) Så......nu har jag gett er lite huvudbry....nu känns det genast mycket bättre :-)

Trädgårdspyssel

Nu är det vår på riktigt! Idag har jag legat i hammocken och solat.....och somnat :-| Vi städade ute på verandan för att kunna ta ut trädgårdsmöblerna, sen tog vi en paus mitt upp i allt och grillade! Heeeelt underbart :-) Denna tiden på året är nog min favorit-årstid, lagom temperatur för att vara ute, men inte bakugn inne!

Nu skall vi kolla på film och mysa :-)

Bajs...

....stinker det på ängarna!!!! Vi bor i en gödselstack varje vår :-| Sååå kul....men nu vet man att våren är här!

Kärt besvär :-)

Alltså gör folk inget annat än köper glasögon :-| Jag tror att hela Sverige har varit i butiken idag...... kanske till och med hela världen! Vi är dessutom lite kort om personal, så vi känner oss som ett gäng ursketna äpplen...... alltså någon gång måste väl alla synfel ta slut, eller??? Hur många synfelande människor finns det egentligen?? Trots allt så är det ändå rätt bra stämning på jobbet, kunderna är ju trevliga, för att inte tala om oss som jobbar där..... vi borde få Nobelpriset i trevlighet ;-) I dag var det faktiskt en kund som kom med nybakade kakor till oss.... eftersom hon tyckte så synd om oss efter inbrottet :-) Hon förtjänar en stående ovation! Mums vad det smakade gott..... de var så nybakta att de fortfarande var lite varma!

Näpp nu skall jag försöka göra någon nytta här hemma....... kolla på TV menar jag ju förstås då ;-)

Ödets ironi

Just nu handlar mitt liv till största delen av jobb. Jobba, jobba, jobba!!!! Har så sjukt mycket att slipa så det känns som om att det aldrig kommer att ta slut :-| Idag har det varit fruktansvärt rörigt på jobbet......vi har ju halkat efter lite i hanteringen av alla jobb på grund av inbrottet....saker och ting byggs bara på hög liksom. Givetvis var det ju hur många kunder som helst som ville köpa solglasögon idag, suck! Ödets ironi!

Jag går hela tiden runt och känner mig som om att jag har glömt något :- / Undra vad det kan vara??? Det är säkert ingenting......förmodligen bara mitt kontrollbehov som inte känner sig tillfredsställt i röran på jobbet.....eller???

image134

Såhär ser min scanner och slipmaskin ut :-)

Det var ju schysst!

Imorse när jag kom till jobbet stod mina uppgivna kollegor i butiken.... med en av fönsterrutorna i miljarder bitar på  golvet!!!! Vi hade haft påhälsning av solglasögontjuvar under den gångna natten, suck!! Jag hatar människor som förstör för andra....... jävla rövhål är vad de är. Vi har dessutom haft kampanj i några veckor så vi har fullt upp ändå..... vi behövde inte detta också! CSI-teamet (som i verkligheten bara var en man) tog god tid på sig att komma, så vi fick lotsa in kunderna genom verkstaden på baksidan, lite förvirrat men det fungerade ändå bra. Högarna med glasögon som väntar på att slipas verkar föröka sig okontrollerat så nu måste jag sova för att orka jobba häcken av mig imorgon ;-)

I Axessakutens väntrum

För ett tag sedan när vår dotter var sjuk med en riktigt jobbig hosta, satt hon och min kära make i väntrummet utanför provtagningsrummet på Axessakuten. Från provtagningsrummet hörs skrik och gråt från ett barn som är där inne! Lillan tittar med stora ögon på sin pappa och frågar vad de skall göra där inne!?! Maken berättar att de skall ta ett blodprov från fingret.......Hon tittar med skräckfyllda ögon på sin pappa och frågar..."Klipper de bort en bit av fingret då?" 

När hon frågar detta ser maken att den unga killen som sitter en bit bort gömmer sitt ansikte i kragen på tröjan för att dämpa sitt asgarv! Pedagogisk som min make är förklarar han hur det går till och lugnar lillan!

Efter en lång stunds väntan ser lillan någon som äter en banan, och blir då givetvis sugen på just banan. Maken min förklarar att det inte finns några bananer tillgängliga och erbjuder något annat som givetvis inte duger.

Den unga killen reser sig upp och går iväg.....och kommer tillbaka efter en lång stund....med en banan till lillan :-) Han frågar om det är okej att ge henne den.....och hon blir överlycklig :-)

Denna lilla historia gav mig hopp om mänskligheten.....den unga killen hade hjärtat på rätt ställe, vilket man kanske inte tar för givet i dagens samhälle med allt hemskt som inträffar.

image133

Solsken och fågelkvitter

Vilken underbar söndag det verkar vara utomhus, med fågelkvitter och solsken :-) Synd att man inte kan njuta av den :-( Ligger i sängen och bloggar....har ju som väntat fått bihåleinflammation efter mitt uppehåll av allergitabletterna. Dock har jag värktablettat mig så jag mår fiiiiina fisken. Med rastlös make som måste pyssla med något, och brist på barnvakt, så sitter lillskruttan bredvid mig med sin laptop och spelar Muminspel :-) Hihi, vi ser nog rätt roliga ut....det uppkopplade samhället har nått nya dimensioner.

Ligger och funderar på vad jag skall önska mig i födelsedagspresent när jag fyller trettio :-/ Det finns ju mycket jag skulle vilja ha....men jag kan inte riktigt bestämma mig. Det lutar nog mest åt ett playstation 3, vilket min son skulle jubla över. Dock skulle jag kanske njuta mer av något som jag kan ha som minne resten av livet...typ ett fint smycke :-) Voine voine dessa i-landsproblem. Kanske skall önska pengar att skänka till välgörenhet.....eller framtida skönhetsoperationer ;-) Vad kan man önska sig??? Kanske en natt på lyxhotell....eller kan man önska sig en löneförhöjning???? ;-)

image132

Ringar från Efva Attling

Nämen nu får det väl ändå räcka!?!

Hur många gånger ska vi behöva genomlida detta scenario??? Vår igår....snö idag!!! Nu tänker jag faktiskt hata Sverige! Det var ju hur varmt som helst igår och så sa jag lite på skämt att "imorgon snöar det väl i vanlig ordning..höhöhöhö" Mmmmmm, där fick jag så jag teg! Morr!!

Då var det dags igen

Lillan är sjuk igen :-( Det har varit en riktigt jobbig natt.... Jag vaknade vid ett inatt av att hon hostade och andades väldigt ansträngt, och klockan ett på natten blir man riktigt orolig! Lyckades i alla fall få i henne en dos bricanyl som tack och lov hjälpte. Dock kunde jag inte somna om....förrän vid typ fyra...och då började jag drömma mardrömmar fram till klockan sex då väckarklockan började ringa! Jag lovar att mina ögon går i kors nu....jag vill sooooova!

Idag blir det nog till att baka.....det är faktiskt en väldigt trevlig sysselsättning och uppskattas mycket av den lilla sjuklingen......om hon får vara med och hjälpa till :-) Blir väl muffins i vanlig ordning....eller alternativt chokladkakan som jag fick recept på igår. Jag har en fantastisk kollega som för någon vecka sedan hade med sig en ljuvlig chokladkaka till jobbet på morgonen....och då var den fortfarande ljummen!!!! Hon hade bakat den klockan sex på morgonen :-| Alltså ni förstår hur mycket vi tycker om henne ;-)  Dock har jag ingen bild på hennes chokladkaka....så ni får njuta av chokladkakan nedan som jag hittade på Aftonbladet.se.

Klickbar bild!
image130

Mums ;-)Men iiiiuuuuuu!

Alltså det finns så mycket äckligt i världen....och mycket av detta äckliga är djur!!! Jag har kommit fram till att jag aldrig skall åka till Thailand, för alla de vackra bilderna som man ser därifrån är bara hälften av sanningen :-| Min bror, vars son precis har kommit hem från en 2 veckors semester i Thailand, har idag berättat om skalbaggar, getingar och fjärilar som är stora som elefanter :-S (nästan iallafall) Det finns ödlor på uteserveringarna, och thailändare som matar dem med korv...som glupskt slukas (inte thailändarna utan korven)!

Jag har svårt för de flesta kryp....som är av storlek mindre och bor i Sverige! Hur skulle jag klara av monsterkryp som krälar och flyger omkring? Min kära make och bror påstår att den dagen det blir aktuellt med Thailand så skall de droga ner mig så jag inte kan protestera när de tvingar in mig i planet!!! Schysst!!

Näpp, jag håller mig till knott och myggor här i norden. De är av storlek mindre.....som jag glatt föredrar!

image129

Dagens atteraljer!

Jag är fortfarande kvar på jorden :-) Dock några recept och konstiga atteraljer rikare.

Buventol Easyhaler...en inhalator med luftrörsvidgande medicin
PEF-mätare...som man kollar sin lungkapacitet medSedan fick jag också ett konstigt dammsugarmunstycke som jag skall dammsuga sängen med. Den samlar upp allt äckligt mikroskopiskt bös som ligger i sängen och eventuellt framkallar allergier. Sen skall den in för analysering av böset! Pricktestet som de tog på mig idag var inte så tydligt....så då fick jag tömmas på blod som sedan skulle skickas till Danmark för analys! Så nu sitter jag här hemma som ett torrt skinn utan blod och fattar inte riktigt vad det var jag skulle göra med alla grejer jag fått :-|

Dock har jag konstaterat att inhalatorn var heeeeelt grym!!!! Inte hade jag kunnat ana att det skulle vara så här lätt att andas! Det var ett uppvaknande som hette duga!! Jag vet dock inte om alla får en sådan effekt av den medicinen eller om resultatet innebär att jag faktiskt har astma :-/  Vilket det än är så är jag glad att jag har hittat något som underlättar mitt liv rätt mycket :-)

Om tre veckor har Danmark lekt färdigt med mitt blod så då skall jag få veta om jag har antikroppar (allergi) eller om det i själva verket är hypokondri. Den som lever får se ;-)

New Adventures of Old Christine!

Alltså detta är en av de roligaste tv-serier som finns.....skrattar högt varje gång jag tittar!
Den roligaste karaktären är Barb....till höger på bilden! Meeeh...till vänster menar jag!!!
Jag kommer aldrig att lära mig höger och vänster :-|


image125

Visas tisdagar 22.00 på kanal 5

Allergi

Nu är det tufft.....till er som inte orkar läsa om folks sjukdomar rekommenderar jag att ni tittar bort en stund ;-)

Under en längre tid i mitt liv har jag mått lite tjyvtjockt och har till slut fått veta att jag är allergisk mot något. Dock vet jag inte exakt vad jag är allergisk mot, förutom acetylsalicylsyra (givetvis skulle ju just jag bli allergisk mot något som inte går att uttala) som är ett ämne som finns i bl.a. Treo. Jag har inte reflekterat så mycket över detta utan bara hållt mig borta från produkter som innehåller just acetylsalicylsyra. Meeen så lätt var det ju inte!!! Nä!! För man kan tydligen även få korsallergier. Vilket innebär att man kan reagera på ämnen som är besläktade med acetylsalicylsyra.....och då blev det genast lite svårare. För i den kategorin finns bl.a. olika E-ämnen, t.ex. E-211 som är konserveringsmedel, och konserveringsmedel finns i ALLT!!!!! Sen finns det även färgämnen som är besläktade.....så nu får jag börja odla min egen mat ute i trädgården :-| Eller helt enkelt börja käka wellpapp!

Pollen är också något jag reagerar på..... och damm..... och vissa tvättmedel...... och kobolt...... och tapetklister :-| Så jag har insett att det är lika bra att äta allergitabletter året om, för jag kan ju inte sluta existera!!!!

Imorgon skall jag till Sahlgrenskas allergimottagning och träffa en läkare som skall ge mig min dom (så om jag inte skriver fler inlägg så vet ni att de har avlivat mig för att jag var ett hopplöst fall ;-) Inför detta besök har jag varit tvungen att hålla upp med allergitabletterna, så idag har det kliat i ansiktet och halsen.....sen hade jag svårt att svälja min lunch för att halsen var svullen....suck....det har varit JÄTTESYND om mig idag :-(

Så.....nu kan alla som inte orkade läsa om sjukdomar titta igen :-)
Tack så mycket och kram till er alla som har stärkt mitt ego genom att berömma mitt konstverk!


Färdig!

Eftersom jag hade brist på sysselsättning idag så passade jag på att rita färdigt min tavla :-)

image124
Så nu skall den bara ramas in :-)

Trosa eller kalsong!

När vi var på väg till Finland i somras hade jag en diskussion med lillan i bilen:

Jag: Nu åker vi igenom Trosa

Lillan: Höhö....eller kalsong

Jag: Fast här ligger det faktiskt en stad som heter Trosa

Lillan: Nu hittar du allt på mamma (fniss)

Jag: Men det heter faktiskt sååååå, jag lovar.....

Nu funderar hon en lååång stund, sen tittar hon ilsket på mig....

Lillan: Mamma........

Jag: Mmmmmm

Lillan: Det är faktiskt fult att ljuga!!!!!!

Jag: Suck.....aaaaaaa! Förlåt!

Ingen idé att fortsätta denna konversation, jag får helt enkelt vara lycklig över att hon vet att man inte skall ljuga :-)

Jahopp, då var det måndag igen!

I gårkväll, precis när vi skulle in och basta, så bankar sonen på dörren och klagar på magont :-| Ni kan ju tänka er vilket scenario jag såg framför mig.......vinterkräksjukan!!!!! Dock var det nog inte så allvarligt utan förmodligen något olämpligt som hade ätits. Dock var det inte läge att lämna honom ensam hemma idag så jag har fått försöka sysselsätta mig här hemma.....vilket faktiskt är svårare än vad man kan tro :-| Jag har iallafall bokat sommarens båtresa till Finland och tillbaka.....åååååhhhhh vad det ska bli skönt. Hoppas bara vi har lika fint väder i år som vi hade förra året.

Vi har till och med lyckats pricka in samma veckor som min kusin kommer vara där (detta har vi inte lyckats med på hundra år..typ) Hon bor med sin familj i Los Angeles (och vältrar sig i lyx....som pool...och gästhus...och annat livsnödvändigt) så jag tänkte att jag skall passa på att fjäska till mig en inbjudan hem till dem ;-) Skulle ju vara skitkul att åka till USA, där ingen av oss i familjen någonsin har varit.

Helg och hå!

Klockan fyra imorse och igår morse hängde monsterkatten i handtaget på ytterdörren :-| så jag tror det är dags att bygga ett eget hus till honom......! Trodde man skulle få sova på morgonen nu när lillan blivit lite större och inte tvingar upp en i ottan, men näe.....! Dock har jag inte varit medvetslös, så jag överlever nog ;-)

Helgen har varit väldigt lugn och skön! Vi har varit på Hornbach både igår och idag på förmiddagen.....för det man inte har i huvudet får man ha i benen.....som det så fint heter ;-) Vi skulle köpa rör till ventilationen i vår nybyggda bastu, men första vändan blev det ju fel grejer, därav den extra turen. Nu är det inte mycket kvar....bara lite finlir så är HELA badrummet färdigt! Då minsann skall jag dokumentera och slänga upp skrytbilder här på bloggen så ni kan vara riktigt avundsjuka ;-)

Imorgon är det måndag....äntligen.......eller inte!


Pedagogik

Hört hemma hos oss:

Jag: Mummel, mummel.......jävlar! (Något gick väldigt snett...därav ordvalet)

Lillan: Man får inte säga sååååå!!!!

Jag: Förlåt!!!!

Efter ca. 50 gånger av denna svordom (givetvis av misstag, och inte samma dag ;-) händer det ännu en gång att något inte går som jag tänkt mig......

Jag: Jävlar......

Lillan: Meeeeeeeen, man får faktiskt inte säga såååååå!

Jag: Joooooooo, om man är vuxen.....och riktigt arg!!!!!


Detta är pedagogik på hög nivå :-\


Freeeeeeeeeeeeeeedag!

Herregud.....som jag har väntat på denna dag :-| Äntligen skall jag få sova :-) Alltså vem har kommit på att man skall flytta fram (FRAM!!!!!) klockan en timme varje vår???? När man sedan lyckas ställa om sig till sommartid så är det dags att ställa tillbaka klockan en timme igen och då vaknar man alltid för tidigt på morgonen och kan inte somna om......! Kan vi inte bara låta klockan vara vintertid året om??? Imorgon skall jag soooooooova....länge! Öronproppar och hörselskydd skall jag utrusta mig med ;-) Då kan inget väcka mig :-)

I vanliga fall brukar jag vakna med ett ryck på lördag morgon, vid fem, och tro att jag har försovit mig. Alternativt så väcker Oskar (jättekatten) mig genom att yla på övervåningen vid fyratiden på morgonen.....då han vill gå ut och bajsa. Alternativt så hoppar han upp och rycker i handtaget på ytterdörren och vill komma in! I båda fallen så vaknar man garanterat.....för han ger inte upp innan han har fått som han vill!

image123

Men inte imorgon.............näpp!!

Utmanad....igen...på ett lite annat vis.

Tre namn du går under:

- Satu
- Mamma
- Satu min lilla hallongrotta (nej, det är inte min man som kallar mig detta, utan min kollega Jessica som troligtvis kommer att hamna i helvetet ungefär samtidigt som jag ;-)

Tre saker som skrämmer dig:

- Att något hemskt ska hända min familj
- Psykopatiska mördare
- Att bli instängd i en hiss (jag föredrar trappor)


Tre saker du har på dig:

- Förlovningsringen

- Vigselringen

- Ett täcke


Tre sanningar:

- Jag hatar snor
- Jag är sjukt självkritisk
- Vi har plastgran vid jul

Tre saker jag verkligen vill ha:

- En lycklig och frisk familj (jooo, det är bara en sak)

- En löneförhöjning

- Ett eget rum (nej, tvättstugan räknas inte....och inte garderoben heller)


Tre personer jag utmanar:


Therese

Petra

Helena


Mitt rum!

Min lilla dotter (snart fyra år) hade en dag ritat en teckning till mig.
Eftersom jag var lite upptagen med något så bad jag henne lägga den på bordet
så skulle jag ta hand om den senare.
Då säger hon:

- Jag kan lägga den i ditt rum mamma......!
- Nämen vad snällt! Säger jag lite förvånat...
Till saken hör nämligen att jag inte har något eget rum!
Så jag följer efter henne för att se vilket rum som är "mitt"..... och hamnar då i....
 
TVÄTTSTUGAN :-\

image121

Telefonförsäljare

Häromdagen ringde det en kille som presenterade sig själv, och vilket företag han ringde ifrån, med en darrig röst. 

Han: Heeeeeejj!! Bla bla bla......först vill jag säga att jag hoppas att du mår bra!

Jag: Öööhh, jaha! Joo, jag har lite ont i huvudet men annars är det ok :-|  

Han: Vi har en förmånlig försäkring som skulle vara dig till hjälp om du drabbades av bröstcancer eller gynekologisk cancer.......som jag hoppas att ni inte kommer att få!!!

Jag: Eeehh, tack? (redan här har jag ju bestämt mig för att jag inte skall ha någon försäkring men jag låter honom orera färdigt)

Han: Vi försöker nå ut till rätt målgrupp.....bla bla bla

Jag: Va??? Jag har ju inte ens fyllt trettio!!! Är jag verkligen rätt målgrupp?

Han: Kanske inte...men för att du skall få teckna försäkringen får inte du eller någon närstående ha haft cancer. Sen måste du ha ett friskhetsintyg och försäkringen börjar inte gälla förrän nio månander efter du tecknat den. Har du eller någon närstående haft cancer???

Jag: Snyft.....jaaa, en närstående faktiskt (Alltså......jag kommer att hamna i helvetet)

Han: Nämen oj.......vad hemskt det måste ha varit!!

Jag: Mmmmm, det var ju inget vi firade direkt!

Han: ......eeehhhh, ja, då hamnar du i kategorin kvinnor mellan 18 och 29 år??

Jag: Aaaaaa, typ!?!

Han: Jamen då får jag önska dig en trevlig kväll :-)

Jag: Jahopp, tack detsamma då!

Sämre försäljare får man ju leta efter.....det måste varit hans första dag på jobbet :-)
Jag hade ju förväntat mig en debatt!! Jag anser att en telefonförsäljare som lyckas argumentera omkull mig måste ha en jääävligt bra produkt, så jag låter dem prata till punkt och är aldrig otrevlig! Det är så mycket roligare när de till slut inte har några argument kvar och ger upp :-) Muuuuuaaaaaahahahahahahahahahahahahaha ;-)

 

Våren har anlänt....

...får vi väl hoppas :-| Man vet ju aldrig....sist man trodde det vaknade man dagen efter till ett tio centimeter tjockt snötäcke!! Min förhoppning är att vi slipper det denna gång. Det var ju faktiskt hela sjutton grader varmt när jag åkte hem från jobbet idag :-) Ändå fick jag en snöboll i huvudet när jag kom hem av min älskade son. Visst är de söta de små liven! I vilket annat land kan man kasta snöbollar när det är sjutton grader varmt??? Åååååhhh vad vi har det bra!

Ännu bättre var det att torka upp spyan som någon av katterna hade placerat mitt på vardagsrumsgolvet.....visst är de söta de små liven!!!

Dock är allting finemang.....för jag har fått en ny bil ;-) .......en åtta år gammal volvo!

RSS 2.0