Äntligen lördag

Äntligen lördag......och idag skall badrummet fogas. Givetvis kommer det bilder på resultatet så fort det är klart.

Vi har klarat oss bra i stormen....bara nån takpanna som förflyttat sig, dock ligger den kvar på taket fast lite omplacerad. Vi har även strömmen kvar till skillnad från många andra, men det är mycket sällan strömmen går hos oss.

På jobbet igår hade vi flera små strömavbrott.....fast det var bara så lamporna blinkade till, alla tekniska prylar fortsatte pinna på i vanlig ordning, som min trogne tjänare slipmaskinen :-)



Åååååhhhhh, jag har hittat säsongens solglasögon som jag bara måste ha.....eller jag vill ha fler än ett par, men jag skiter ju inte pengar så det blir att välja med omsorg :-) Inte helt otippat blir det en Michael Kors båge precis som de två senaste, men i en lite udda färg....nästan lite transparent olivgrön med gradaltoning i glasen. Skitsnygg!!

image49

Bilden hämtad från somalifestyle.com

Det senaste tillskottet i min oftalmiska (så heter vanliga bågar på fackspråk) kollektion är som oftast en Efva Attling-båge men den är så färsk så att jag inte hittar nån bild på den :-) Så jag får väl helt enkelt modella själv när jag har slipat i glas.

Fortsättning följer......

Kommentarer
Postat av: Therese

De brillorna var skitläckra!!! Kommer säkert passa dig jättebra när du får lagt vantarna på dem:) Tror mitt käk/hak-parti är för smalt för sådana där... men har i vilket fall inte en piss i rymden att kunna prioritera pengar för att köpa ett par svindyra brillor så det spelar ingen roll:)

2008-02-24 @ 19:08:55
URL: http://tezet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0