Guitar Hero III

För ett tag sedan bestämde jag och min son (11 år) oss för att vi skulle införskaffa Guitar Hero III till hans X-Box 360. Sagt och gjort....detta skulle bli något som han och jag kunde spela tillsammans utan att bli ovänner (ruskigt dåliga förlorare båda två). Fia med knuff är inget vi kan spela utan att tredje världskriget bryter ut! Nu.....några månader senare spelar han Knights of Cydonia på expert-nivå.....och får typ 84%!!!!!!!!!! Hallå!!!!

Men jag då?? Jooo, jag SUGER!!!! Det är ingen idé att jag spelar, för jag suger verkligen mest i hela världen! Jag får helt enkelt inse att jag är gammal och börja knyppla istället. Dock har jag blivit sjukt besatt av musiken i Guitar Hero III, så jag får nöja mig med att lyssna.....! I brist på annat, här kommer min favoritlista i bästa Svensktoppen-anda:

Muse - Knights of Cydonia
AFI - Miss Murder
Rolling Stones - Paint it Black
Heart - Barracuda
Bloc Party - Helicopter
Santana - Black Magic Woman
Metallica - One


image120

Men hallå???

Jag anser att alla människor har rätt att gnälla! Jooo, så är det! Det är bättre än att låtsas att allting är bra och bete sig som en martyr! Ja, vi är tacksamma för allt bra vi har, men det betyder inte att man inte kan ha en dålig dag, eller att man inte får störa sig på saker som man tycker är jobbiga! Hur ska vi ha det? Enligt jantelagen så får vi inte tro att vi är något m.m, men om vi beter oss enligt jante så är vi inte tillräckligt tacksamma för att vi blev födda i västvärlden med alla materiella ting vi har. Är det meningen att vi bara skall sitta tysta utan åsikter och känslor, samt låta folk promenera över oss som om vi inte existerade? Jag bara undrar???????

Fuck Jantelagen!!!!!!!!!!!!!!!!
Å gnäll hur mycket ni vill....så länge ni inte gnäller på mig för det orkar jag inte med!!!

Migränkliniken

Idag är jag ledig och har fått en tid till Migränkliniken för min son. Det skall bli skönt att äntligen få det utrett, så han kan få riktig migränmedicin. Detta var det sista jag ville att han skulle ärva från mig...men det kan man ju inte direkt lägga in som önskemål hos universum :-| Många i min släkt från min mammas sida har migrän, och min morfar dog av ett slaganfall i samband med migrän, han hade inte ens fyllt 60!! Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att lillskruttan skall slippa få det.... 

Nåväl, inatt skall de byta bloggplattform på blogg.se så jag vet inte hur det kommer att funka med inlägg och sådant. Det brukar ju alltid krångla mer än vad de tror att det skall göra....Murphys lag, ni vet ;-)  

Hoppas att ni får en trevlig fredagkväll!

Jahopp!

Idag har min dag gått ut på att stressa! Högvis med glas som bara väntar på att slipas......fast det är bättre än när det är lite att göra. Då går tiden gräsligt långsamt!! En timme känns som en vecka.....och en vecka känns som ett helt år. Dock är ju dessa dagar i princip obefintliga, så vem bryr sig?

Alltså, antingen har jag haft jäkligt tråkigt idag eller så börjar jag bli senil....jag kan inte komma på vad som har hänt under dagen :-|

Tråkigt gissar jag på....och senil....det är ingen lyckad kombination!

Något som jag glömt berätta är iallafall att min dotter går runt och sjunger....."Ass in the World"....som hon upprepar ett flertal gånger och sen nynnar något ohörbart emellanåt. Hon är väluppfostrad hon ;-)

Nä nu kommer jag inte på något mer att skriva......så jag skall sluta svamla!

Blodsockerfall

Idag har jag haft kraftig abstinens.....efter godis! Alltså hela påsken har man ju ätit godis, sen är man helt plötsligt tillbaka till de vanliga matvanorna som inte innehåller några sötsaker alls. Jag var dock inte ensam om mina abstinensbesvär, så på lunchen gick en av mina kollegor och köpte chokladpraliner som var sååååå goda, och som hon generöst delade med sig av :-) Mums!

Egentligen skulle vi haft myskväll på jobbet idag, men av diverse olika anledningar så bestämde vi oss för att skjuta på trevligheterna! Tanken var att vi skulle druckit lite gott vin med tilltugg....och flamsat i vanlig ordning (vi är 10 hysteriskt roliga kvinnor ;-) men när inte alla kunde stanna kvar tyckte vi att det kunde vänta. Dock har jag inte varit helt sysslolös här hemma! Jag har roat mig med att städa i kylskåpet.....en mycket underskattad form av underhållning. Det är riktigt kul :-) Äh....vafaaan.....vi vet väl alla hur jävla tråkigt det är, men det måste ju göras. Annars flyttar det ju in pälsänglar och annat småkryp som inte bör vara där.

Nä nu går ögonen i kors......eeeehhhh.....klockan 20.37.....det är ju för tragiskt att man är trött vid den här tiden på kvällen :-/ men så är det!


Gonatt, sov gott och vakna torrt!


Snö

Igår var vi ute och åkte pulka i snövädret, det var riktig "Alla vi barn i Bullerbyn" känsla över det hela (som min svägerska så vackert uttryckte det :-) Kan inget annat än att hålla med, när det är så här mycket snö så är det riktigt vackert! När sonen och jag sedan hade snöbollskrig så blev lillskruttan upprörd över att jag blev attackerad och började gråta.....då gick vi in och tittade på Bolibompa istället :-) Här kommer före och efter-bilder på snökaoset som det alltid kallas här i västra Sverige


Före
image118


Efter
image119

Mycket vackrare, eller hur?

Ursäkta???

Men var är växthuseffekten???

image117


Det össnöar ju!!!

Dagens visdomsord

Människor som talar illa om andra i din närvaro
talar garanterat illa om dig i din frånvaro

Ingen absolut vetenskap, men stämmer i många fall.....
inte svårt att hålla koll på alla skvallerkäringar direkt!

*S*

Perfektion!

Något av det vackraste som finns är rosor, särskilt stora fina rosor. Jag fick en bukett av min kära make häromdagen, men även en från mina underbara föräldrar! Egentligen är det jag som borde köpa en bukett rosor till dem, varje dag, för att de alltid ställer upp och hjälper oss med allt! De har i och för sig inte så lätt för att fly undan eftersom deras hus bara ligger en tomt bort :-)

Nåväl, jag fotograferade några av rosorna på nära håll....och den vita rosen är jag riktigt nöjd med, har den faktiskt som bakgrundsbild på min laptop för tillfället. Så njut av perfektionen.image113

image114

image115Bär ner mig till sjön...

Idag har vi njutit av det vackra solskenet genom att ta en promenad ner till sjön som ligger några backiga kilometer bort. Det var jag, lillskruttan och Therese med sin sambo. Det var ingen högeffektiv motion, men det var skönt att komma ut i friska luften. Sen är det ju faktiskt bra med lågintensiv motion under en längre stund så helt bortkastat är det nog inte :-) Nåja, här kommer lite vackra bilder från promenaden.

Fotografierna är tagna av mig och Therese!

image107

image108

image109

image110

image111

image112

En bild....

....säger mer än tusen ord!

image106
Klicka på bilden om du vill veta var jag knyckt den!

Helt sjukt kul...två finländare på pallplats :-) Denna dag kunde inte startat bättre!!!

Utmanad

Jag har ju blivit utmanad från lite olika håll så det är väl bara att hänga på! Men mitt minne är lite luddigt så jag hoppas att ni har överseende med det!

För 5 år sedan: Fick jag veta att min morbror Seppo hade dött på sin 64-års dag....i skidspåret. Året innan dog min farmor, vilket jag tog väldigt hårt. För fem år sedan stressade jag väldigt mycket för att leva upp till min bild av den perfekta människan. Jag jobbade heltid, nådde min målvikt hos Viktväktarna, umgicks med vänner och familj samtidigt som man försökte vara alla till lags! Givetvis funkade inte detta och jag gick in i väggen! Jag fick balansrubbningar vilket gjorde att jag gick runt som om jag varit ständigt full. Allt som är självklart för en frisk person...som att gå upp ur sängen, vara glad, alltid säga ja tack och amen.....blev helt omöjligt. Jag gick sjukskriven ett tag, vilket gjorde allt värre.....för det finns inget som provocerar folk så mycket som en sjukskriven person! I denna veva blev jag iallafall gravid med vår dotter, vilket gav mig ny energi!


För 10 år sedan: Var jag 20 år!!! Det känns som i ett annat liv :-\ Vår son var 2 år. Vi hade det tufft ekonomiskt eftersom jag inte hade någon föräldrapenning (hade ju inte jobbat innan jag blev gravid) så vi fick vända och vrida på vartenda öre, men vi hade varandra och det räckte!


För 15 år sedan: Alltså jag tyckte det var svårt att komma ihåg vad som hände för 10 år sedan...så 15 är tufft! Då var jag ju faktiskt bara femton år, och det mesta man gör i den åldern faller under kategorin censur! Men roligt...det hade jag, det ska gudarna veta!

För 20 år sedan: Hmmm, då var jag tio år, och skall jag vara ärlig så har jag inte den blekaste aaaning vad jag gjorde då! Förmodligen hängde jag i stallet, hos hästtjejerna som var mina stora idoler. Hela livet gick ut på att få sköta om och rida en häst.

Jahopp...detta var allt jag fick ihop! Så nu utmanar jag alla som läser min blogg idag :-) Kram


Ny dag, nya tag!

Det bästa med att blogga är alla nya vänner som jag har fått :-) Men även till gamla vänner som kan, trots ett stort geografiskt avstånd, följa mig och min familj. Till alla er vill jag säga....

Tack för att ni finns :-)


image105


Tydligen fattar inte alla!!!!

Att jag faktiskt älskar min man och min familj......att det jag skriver om min familj gör jag med glimten i ögat! Varför skulle jag annars ha stannat i TRETTON ÅR! Om någon tar illa upp så ber jag så hemskt mycket om ursäkt! Om någon sedan anser att jag kritiserar dem, så kanske de skall ta åt sig av denna kritik!!!!!! Jag står för det jag skriver i denna blogg, även om det ibland inte är positivt!!!! Men när folk beter sig som idioter så får de faktiskt stå för det, och om någon tycker att jag är en idiot så får de tycka det!!!! Jag har fått stå ut med mycket skit i mitt liv av människor som har tyckt både det ena och det andra, om vad jag tycker och vad jag gör, så är det ännu en gång! Jag har insett vilka människor som är mina vänner, och vilka som inte är det, vilka som tycker men sällan tänker. Allting är inte alltid som det verkar vara! 

Jag är den jag är, tycker du inte om det så är det upp till dig! Tycker du inte om det jag skriver så ska du inte läsa! Anledningen till att jag började blogga var att ingen människa i dagens samhälle varken har tid eller lust att lyssna på vad människor har att säga! Sopa rent under din egen matta innan du börjar rota under min! Säg inte till mig hur jag skall leva mitt liv....för jag har aldrig sagt åt dig hur du skall leva ditt, trots att jag många gånger skulle velat det! Jag vet i skrivandets stund att helvetet kommer bryta löst på grund av detta inlägg, men det kanske är på tiden att man rensar luften. Jag fixar inte HYCKLERI!

Jag har tydligen hängt ut min familj i denna blogg, och uppfattas som dum, elak och gnällig! Jag skriver tydligen om min man som om han vore en byfåne!!! Till detta skall jag bara säga att jag visar ALLA mina inlägg för min man...särskilt de som handlar om honom!!! IRONI kallas det! Han förstår...och skrattar. Det kallas självdistans! Han vet att jag älskar honom, och att jag uppskattar allt i mitt liv. Det jag har gjort fel är tydligen att ta för givet att alla vet hur mycket jag älskar min familj och hur tacksam jag är för allt!

Jag får ofta höra allt som jag gör fel.....men aldrig något om det jag gör rätt, vilket uppenbarligen inte existerar! Jag fick ett brev som förstörde hela min långlediga påsk, men jag skall ju alltid vara positiv!

Så glad påsk och tack för att jag fick veta hur jävla usel jag är som människa! Men det har jag ju vetat hela mitt liv...so what's new??

Rosor

Titta vilka fina rosor jag fick igår :-) Från make 1.2!
Helt utan någon egentlig anledning!

image104

Alltså vad jag inte förstår är hur han fortfarande kan älska mig efter snart 13 år :- \
Det är dock inget jag ifrågasätter högt, utan bara konstaterar att det är bra :-)

På begäran...dagens hår!

Jahopp, eftersom ni ville se resultatet av mitt hår efter volumaster-användandet så skall ni få det!

Före

image102

Efter

image103

Sådärja.....stooor skillnad ;-)

Måste jag tillägga att jag känner mig rätt fånig när jag tar kort på mig själv...därav flinet!

Ekologiska ägg

Hört hos frukthandlaren..... :-)

Äldre kvinna: -Är det ekologiska ägg du har här???

Ali: -Det är ägg från höna.....mer vet jag inte!!!Storleken har ingen betydelse!

Nu har jag äntligen skaffat mig en Volumaster :-) När jag packade upp den igår (mycket förväntansfull) så blev jag väldigt förvånad!! Vad liten den var!! Jag har ju en vanlig plattång som är dubbelt så stor (har mycket hår) så jag hade ju förväntat mig att volumastern skulle vara i samma storlek som min plattång. Dock spelar det ju ingen roll, eftersom den visade sig vara helt grym! Hollywoodhår....utan att anstränga mig lika mycket som jag brukar behöva göra :-) Oj vad snygg jag kommer vara......varje dag ;-) Tänk om det vore så lätt (och prisvärt) att lösa alla andra problem man har....

Kommentarer!

Det har tydligen inte funkat att lämna kommentarer (för vissa) på mitt senaste inlägg.....
det suger ju faktiskt!
Det roliga med bloggandet är ju alla trevliga kommentarer man får :-)
Så mitt råd till er är......kommentera mera!


image101

Positiv inställning!

Idag har jag tänkt många negativa tankar, som ju egentligen skulle kunna vara positiva. Så nu har jag gjort en tvärtomlista.....alltså hur jag tänkte när jag var negativ och hur jag tänkte när jag var positiv! Här kommer resultatet:

Jag HATAR snö - Ååååhhh, vad glada barnen blir nu
Ojdå! Där ute hänger ryamattan - Den var ju ändå lite smutsig
Varför har vi ett garage när bilen ändå aldrig får plats där? - Jag slipper iallafall åka buss
Men vafaan är isskrapan - Jag kunde haft hål i vanten
Varför måste han sprida sina godispapper i min bil - Det smakade säkert jättegott
Varihelskotta är plogbilarna - Vad skönt med fyrhjulsdrift
Fan vad jag ser ut i håret - Jag har ju hår iallafall
Jag är fet - Jag är inte blind, döv och stum
Men varför funkar inte nätet - Jag får väl jobba istället (detta var på lunchen)
Men varför kan jag inte logga in nu då!?! - Jag kunde blivit född i bortre-Mongoliet

Givetvis kan ju allting alltid vara mycket värre än det är......därav denna lista :-)


Nämen....

....vart tog våren vägen?

image98Ahaaaa, nu fattar jag!!!!

Nu har jag fått en riktigt bra förklaring om skillnaderna mellan mäns och kvinnors hjärnor :-)

Klicka här

Tack för tipset Britt-Marie ;-)

Vackert väder

Strålande solsken, vindstilla och fyra grader att gotta sig i......
men det skall ju städas här hemma....för dammråttorna börjar snart likna elefanter!
Var tror ni de andra familjemedlemmarna är?????

Inte är de här med dammsugaren i handen iallafall!
Tvätten har inte heller promenerat in i tvättmaskinen av sig själv, så det är bara att sätta fart.......                    image97

Meh....

Undra om Ferarris tekniker var ute och söp igår?
För inte fan har de skött sitt jobb iallafall!

image96


Perkele!!!!!

Alltså nu har man sett fram emot starten på Formel 1 cirkusen hela vintern......
så får Kimi Räikkönen starta från 16:e startrutan!!!!
Saaaaaaaaaaaaaaatana!!!!!!!


image95Tossig!

Ni vet de där blåa tossorna som man skall ta på sig för att inte söla ner golvet när man kommer till tex tandläkaren och vårdcentralen, sådana har de på dagis där min dotter går. I vilket fall, så blir jag så jävla trött när man kommer dit varje morgon och måste rensa korgen för att 99% av tossorna är trasiga......VARJE DAG!!!!!! Varför lägger man tillbaka trasiga tossor??? Varför plockar bara jag bort de som är trasiga???? Vem gör sönder dem, och sedan lägger tillbaka dem??? Jag blir galen!!! Ja, jag kan ju med lite självdistans inse att om jag inte har problem så skaffar jag mig det......men jag fattar inte vad problemet är med att slänga de trasiga tossorna.....går folk runt i dvala och helt enkelt missar att de är trasiga? Eller har de kanske tunnelseende? 

Well, well, det är fredag så då tänker jag inte älta. Fulbio, godis och chips! Lovely lovely :-)

Trevlig fredagkväll på er! 

Schemalagt liv!

Nu skall det bli ordning och reda hemma hos oss (får se hur länge det håller)! Vi tänker iallafall göra ett försök till förbättring. Idag har jag gjort ett schema till oss där det står vad man har för uppgifter att göra varje kväll, tex. laga mat, natta lillskruttan, plocka undan i köket efter middagen, och gå ut med soporna. Det är inte (tro det eller ej) jag som har hittat på detta utan min make!?! Hur det hände (alltså hur kretsarna i hans hjärna kopplade ihop denna tanke) har jag inte den blekaste aaaaaning om, men jag hade i vilket fall inget emot det. Som många vet är det ju allt som oftast jag som tröttnar på allt stök och röjer undan efter alla. Så ingen är gladare än jag över vårt nya schemalagda liv.

Även vår son är med i ekvationen (han ska få högre veckopeng) och skall få avlasta oss med köksgöra två gånger i veckan. Vi skall även gemensamt ansvara för städningen i huset (äntligen).......hmmmm! Nu när jag skriver ner allt detta inser jag att det måste vara något lurt med hela grejen.....undra om min man har dåligt samvete för något.....? Tänk om han har blivit kidnappad av aliens och utbytt???? I och för sig så verkar ju den här versionen vara en uppgradering från det förra exemplaret så jag skall nog inte göra alltför noggranna efterforskningar......

Undra om 1.1 versionen kan tvätta också?? Kanske till och med kan dansa =O) Herregud.....tänk om han kan plocka undan efter sig själv!!!!!!!!!!!!!!!!! I bästa fall går han att programmera, och har ett nytt minneskort!


Fortsättning följer.......


Victoria!

Ha den äran alla Victorior på namnsdagen! I princip alla jag känner heter Victoria i någon form (de flesta heter det i andranamn). Min favorit-Victoria är min lillskrutta (som heter det i andranamn), sen kommer resten av släktingarna (de kvinnliga förstås) på min makes sida. Relativt nykläckta Mandisen heter väl också det i andranamn.....eller? Så är det väl Bettan? Nåväl.....ett riktigt stort "Ha den äran" till er alla från mig.

Dessutom hade jag som många andra hoppats på att Kronprinsessan Victoria skulle tillkännage en förlovning idag, men den får tydligen vänta! Jaaa, jag är fånig......men så är det.....jag gillar kändisskvaller......särskilt om det handlar om ett bröllop i kungahuset! I lööööööve it! 

 image94

Seriöst?!

Ett seriöst företag skall ha en seriös hemsida! Så är det bara!

På jobbet behöver jag en stol som är ergonomisk, och idag bad chefen mig att googla fram företaget som levererat stolen jag har nu (vilken jag inte är nöjd med)! Nåväl, när jag då hittar företaget och skall kolla på produkterna......så är det inte många länkar som fungerar! Idioter! Det är så fruktansvärt korkat av dem.......för det är fler människor än jag som tappar respekten för ett företag med en kass hemsida. Men....vad vet jag....de kanske inte behöver några fler kunder.......för det är just potentiella (eller befintliga) kunder man tappar på detta sätt! Hemska, vidriga hemsida......jag skickade nästan ett ilsket mail....nästan! Jag känner mig som Lilla My!

image93

Trots denna hemska och traumatiska upplevelse, så har min arbetsdag varit helt ok.....fram till klockan två....då det kändes som om att någon golvade mig :-| Den sista timmen gick att ta sig igenom men nöd och näppe! Mina älskvärda kollegor hävdade att de hade saknat mig när jag legat hemma på dödsbädden......och det kändes ju skönt att man har varit saknad i strid....! Hur som helst, jag hasade mig till jobbet.......och hasade mig hem.....och jag är vid liv, än så länge!

Sömn och svett!

Äntligen känns det som att man börjar skönja en ände på allt snorande, hostande och febrande! Hur kan en kropp producera så ofantligt mycket snor och slem? Ofattbart! Nu har dock snor-depåerna börjat sina......men jag vet inte om det beror på uttorkning efter nattens drypande svettbad, eller på att viruset håller på att förlora kampen mot mitt något sargade immunförsvar :-| Nåväl, imorgon SKA jag till jobbet! Det får bära eller brista.....man vill ju inte att de skall börja känna att de klarar sig lika bra utan mig.....hemska tanke!

Näpp, dags för en välbehövlig dusch! Hoppas ni får en härlig måndag :-)


image92


Mina snygga kompisar

Jag har haft celebert sällskap här hemma idag.....snygga är de också......sen händer det alltid så mycket i deras sällskap! Herregud vilka intriger......blandat med lite skön musik :-)

image90

Ja.....mitt liv är patetiskt just nu :-|Dagens acessoarer!

Jahapp....då sitter man här ensam.......när alla andra har åkt på kalas! Men jag har ju mina acessoarer som jag inte klarar mig utan.....


 image82image83image84
image85                image87                  image86


Vad är en bal på slottet..........

Men pappa....

Vår lilla dotter som snart fyller fyra är hysteriskt kul att lyssna på ibland. Det finns ju ingen på denna jord som är sååå dramatisk som hon är! Hon är övertygad om att hela världen kretsar kring henne, och om du inte fattar det så ser hon till att du gör det :-) Mitt i all denna dramatik försöker man ju dock se till att hon blir uppfostrad (även om man ibland undrar vem som uppfostrar vem). Här kommer en liten historia om hur man som förälder inte alltid vet vad man skall säga till en mycket talför liten flicka!

När sonen snällt försökte sysselsätta sin lillasyster i hennes rum, blev det som vanligt konflikter. Den väna lilla varelsen styrde över sin bror som en fullfjädrad diktator. Han tröttnade på att hon inte ville dela med sig av något och över att hon bara bossade över honom, så han gick därifrån och lillskruttan fick sig ett utbrott av ilska och vanmakt. Efter lite uppfostran från vår sida lovade hon att bättra sig och sonen gav henne en ny chans.......dock med samma resultat. Nu var det dock läggdags för lillskruttan, och pedagogiska pappa skulle läsa en saga om Tippen. I sagan delar Tippen med sig frikostigt till sina vänner utan att tycka att det var tråkigt.....och alla vännerna ville leka med honom. När min man hade läst färdigt sagan sa han mycket nöjd över sin insats till lillskruttan att "Se, vad mycket bättre det blir när man delar med sig till sina kompisar" då svarar hon himlandes med ögonen...."Men pappa, det är ju bara en saga!"


Vad säger man?


:-(

Så.....nu räcker det....jag vill faktiskt inte vara sjuk längre. Jag hade ju bestämt mig att jag aldrig skulle bli sjuk igen......men det funkar tydligen inte! Tack gode gud för den människan som uppfann värktabletterna.....vad hade man gjort utan dem? Egentligen borde man ju passa på att läsa bokrea-böckerna, men jag orkar inte. Att sova är det största nöjet som finns när man mår piss....fast feberdrömmarna hade jag klarat mig utan....de är verkligen helskumma :-|

Har försökt skriva något i bloggen hela dagen......men hur mycket intressant finns det att skriva om när hela dagen går ut på att sova! Så jag tänkte att jag får beklaga mig över hur jobbigt det är att vara sjuk....det suger verkligen! Jag fattar inte varför man måste få ont på ställen man inte ens visste att man hade när man får feber.....

Alltså Eric Gadd går mig verkligen på nerverna (såg precis reklam för nån ny låt med honom) Hur kan man bygga en hel karriär på att sjunga i falsett, och dessutom låter alla hans låtar likadant! Suck......dubbelsuck......trippelsuck.....det blir mycket suckande när man tycker synd om sig själv, men det finns inte så mycket annat att göra! Fast det finns de som har det värre.....inte för att det gör mitt liv lättare....men det kunde varit värre, faktiskt.
image75

Rapport från sjukstugan

Äntligen börjar lillskruttan bli frisk, alldeles lagom tills det är studiedag på dagis så hon ändå inte kan gå dit =o| Hon tycker att det är sååååå tråkigt att vara sjuk, även fast det är mysigt att få kramas med mamma. Det är mycket spring i kroppen som behöver få komma ut, och hon längtar efter sina kompisar. Dock har hon försökt kanalisera sitt behov av spring med att rita istället, så nu har vi en jättehög av teckningar som hon har producerat på löpande band. 

Nu har ju givetvis jag också blivit sjuk, det är så typiskt att jag får precis alla virus som lillskruttan får. Alltså hur många virus kan det finnas???? Jag hatar virus!!!

Här är de.....hatobjekten!  Förkylning, hosta och ont i halsen......morr!

image72    image73       image74

Finns att köpa här...som om att det inte räcker att vara sjuk.....
fast man kanske kan plåga dem...hmmm!

Men hur ligger han då??

Tänk vad somliga har det bra...han tar upp mer än hälften av en tresitssoffa!!!

image71

Sms

Glatt skuttar jag till min mobil som säger att jag har fått ett sms.......
rycker förväntansfullt åt mig den och läser.......
Vi har mottagit en betalning på ditt kundnummer....Tack för din betalning! Mvh: Telenor!
Meh.....


Tavla på gång

Nu har jag gjort min prov-tavla :-) Motivet blev inte det jag hade planerat.....men men, här har ni ett halvfärdigt resultat. Det är fortfarande mycket finlir kvar.....men man kan ändå se hur den kommer att se ut.
Jag tyckte det var bra att göra en liten tavla först....innan jag ger mig på mitt riktigt stora projekt, vilket jag inte ens har bestämt motivet till ännu! Kändes dock bra att lära känna penslarna och akrylfärgen eftersom jag aldrig har målat med penlslar och färg förut (förutom vattenfärger när man var liten). Det kändes helt fel när man är mer van vid att teckna med blyertspennor.

image66

Här är lite andra teckningar som jag skapat.
Manga är inte riktigt min grej :-|
image67

Här är en kopia av ett porträtt jag gjorde på min son 1998,
måste tillägga att jag inte blev riktigt nöjd.....som vanligt!

image68

Här är ett projekt som jag började med för ett tag sedan......
vet inte när jag kommer ha tid att göra klart den!

image69

Nåväl....
Fortsättning följer....

Hallå...det är de Finska generna!!!!

Klicka här om du är nyfiken...

image63

Jag är bra!

Idag har jag jobbat mellan 10-14. På förmiddagen kom det in en kund som jag hjälpte att justera glasögonen åt, vilket jag gjorde utan kostnad som vanligt. Kunden, som är inne med jämna mellanrum, sa att hon var så glad åt att vi alltid är så snälla och hjälper henne. Jag tackade henne för de vänliga orden, sedan önskade jag henne en trevlig helg och hon tackade för sig.

Efter en stund kom hon dock tillbaka med en jättesöt krukväxt som hon hade köpt för att  visa sin uppskattning :-)

Visst var det väl gulligt? Jag blev så glad att det räcker hela dagen :-)

image62

RSS 2.0