Mmmmmm

Kanye West - Love Lockdown


Pärlbröllop

Idag för 30 år sedan var det två personer som gifte sig och en liten glad tös som blev döpt.... det var mina föräldrar och jag :-) Kortet nedan är taget efter bröllopet, där jag enligt vissa källor inte var lika glad..... och min bror fick göra en insats och ta med mig ut ur kyrkan.När jag kom hem från jobbet idag så hade min mamma plockat undan och gjort fint här hemma..... och på bordet stod en jättefin och stor bukett blommor...... och fotografiet låg i ett kort med en liten hälsning :-) Det kan mycket väl vara så att jag har varit det mest älskade barnet på jorden (för det mesta iallafall ;-) ..... och jag hoppas att jag i min tur kan få mina barn att känna likadant!

Så grattis på bröllopsdagen kära föräldrar :-)

Sitt still om du kan...

.... till denna låt :-) Den är väldigt medryckande....... och även om det inte är en typisk "Satu-låt" så tilltalar den mig, och jag kan inte vara still..... så varsågoda!

The Killers - Human


Helt seriöst...

...... vem fan stjäl en hel muminteater (artikel i gp)..... alltså vad ska de göra med sakerna egentligen???


Vadå ledig?

Hur mycket tvätt kan det finnas här egentligen.... den tar ju aldrig slut! Alltså att kalla måndagar för min lediga dag känns inte speciellt verklighetsförankrat, eftersom jag knappt hinner sätta mig ner förrän det är något som ska göras. Jag hade behövt klonas ett par gånger för att hinna med allt viktigt...... som att blogga ;-)

Egentligen vill jag bara gå och lägga mig, för jag har sovit oroligt i några nätter nu och drömmer bara en massa konstigt..... och att det haglar på tvären titt som tätt varenda jävla natt gör ju inte saken bättre.... gäsp! Någon som kan vara barnvakt så jag kan sova??? Hohooo...... någon...... nähä, tänkte väl det!

Utmaningsdags igen....

Jag är utmanad av Praktmorsorna att berätta sju sanningar om mig själv....

1.  Jag har svårt för att lita på människor.... även personer som jag har känt länge!

2.  Jag är väldigt svag för herrparfym...... :-)

3.  Det värsta jag vet är att kräkas.... jag föder hellre femlingar!!!

4.
  Jag har skrivit två låtar... med både text och musik.... och nej, jag kommer aldrig att sjunga eller spela dem för er ;-)

5.  Jag hatar att vänta på något.... jag vill ha det nuuuu!

6.  Hade jag inte halkat in i optikbranschen så skulle jag utbildat mig till advokat.

7.  Jag kunde vid ett tillfälle, i tonåren, fått halsen avskuren om inte kniven varit för slö..... och om jag inte behållit lugnet och pratat ner personen på jorden! (Få inte panik nu mamma och pappa... jag lever ju och mår bra :-)

Jamen ok Therese.... nu ger jag dig en direkt order ;-) Jag i min tur utmanar:
 
Therese, Petra, M'li, Ullrika, Titti, Helena och Mina'3

De regler som gäller är:

- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


Mol allena

Ibland är det bara sååå skönt att få vara helt ensam en stund...... och risken att jag somnar här på soffan är överhängande :-) Man är ju inte direkt bortskämd med sådant när man har barn!

Jag har inte gjort många meter per minut idag, men jag har varit tapper och städat huset iallafall...... och ikväll ska jag till Therese och kolla på film......

..... en riktig glidardag med andra ord ;-)


Det var ju otippat....

.... att vi glömde ställa tillbaka klockan en timme :-/Igår...

... hade vi möte med jobbet på eftermiddagen.... och senare på kvällen bjöds det på middag för dem som ville.... och jag kan ännu en gång konstatera att jag jobbar för ett riktigt bra företag med många trevliga kollegor :-)

Tyvärr tycker jag att kvällen blev lite för kort, och jag hade gärna stannat en lite längre stund.... men jag skulle åka hem med Therese när hon åkte hem från jobbet, så det var bara att tacka för sig och knalla iväg vid elva! Givetvis kunde jag ju tagit bussen hem..... men det är inte roligt att gå i uppförsbackar i en dryg kilometer när det ösregnar och stormar för att komma hem..... så tack för skjutsen honey ;-)

Här ska det egentligen vara en rubrik!

Alltså jag har nästan haft lite ångest över mitt inlägg om Darin.... så här får ni lite motvikt....

..... men det är näst intill straffbart att lyssna utan bra ljud.... och det ska vara med mycket bas :-)Sååå.... nu känns det lite bättre ;-)

Suck!

21.15 Torsdag kväll äger följande konversation rum hos oss:

Sonen: Jag lägger en lapp på din dator som det är jätteviktigt att du fyller i.... den måste lämnas in absolut senast imorgon!!!

Jag: Vad är det för lapp då?

Sonen: Du måste välja en tid för utvecklingssamtal

Jag: Jaha..... ???? Du menar att jag har en dryg timme på mig att besämma vilka tider som kan funka.... och att sedan skaffa en barnvakt till din lillasyster med dessa preliminära tider som underlag?

Jag igen: ......när fick du lappen?

Sonen: ....... i tisdags......

Jag: Men wtf.... alltså det finns något som heter framförhållning.... jag är övertygad om att jag nämnt ordet vid ett flertal tillfällen..... under tolv års tid!!!!

Det värsta är att på lappen står det klart och tydligt att den skulle varit inlämnad senast idag! Så i verkligheten har vi inte ens lämnat in lappen i tid även om jag nu lyckas bestämma både en tid och fixa barnvakt :-/

För ett tag sedan....

..... fick jag ett meddelande från en person jag inte har träffat på över tio år! Personen i fråga hade inga som helst skyldigheter att vara trevlig mot mig...... men valde att säga något som jag länge har behövt höra..... och jag vill bara säga tack..... och förlåt..... för vad det nu kan vara värt..... men det kommer från hjärtat!

Fjortisvarning

Alltså nu kommer jag bli stämplad som en fjortis...... men jag tycker att Darins nya låt är sååååååå jävla heeeet..... man riktigt känner hur de andas varandras kärlek (som låten heter fritt översatt till Svenska :-)

.... jeeeez..... det slår gnistor..... och då har jag inte ens sett videon!
.... går på promenad och svalkar mig lite ;-)

Reflex heter det!!

Jag misstänker att många av mina medmänniskor har dödslängtan.... för om man går klädd i mörka kläder vid trafikerade vägar, och inte har en enda reflex på sig när det är mörkt och regnar, så måste ju det kategoriseras som ett självmordsförsök!?! Eller?? Imorse var det nära att jag uppfyllde denna önskan åt någon, som dessutom cyklade på en cykel utan reflexer eller ljus! Det värsta är ju att det är mitt fel om det händer något.... hur försiktig jag än är!!

Därför vill jag att ni sprider budskapet om reflexer..... en otroligt bra uppfinning.... som faktiskt räddar liv!

Usch!

Det är mörkt, kallt och blåsigt ute..... så regnar det också :-( Jag vill bara gå tillbaka till sängen och dra täcket över huvudet och somna om!
 


Krångel och påsatt!

Varför ska allt krångla idag? Jag skulle vilja plåga ihjäl värdelösa skruvar som inte ens går att titta på innan de går sönder!!!

Är inte krångla är ett riktigt fult ord.... kkkrrrrrrrååååååånnnngla.... skitfult!

När vi ändå är inne på ord....

När jag skall ställa mitt alarm i mobilen för väckning, så står det "Sätt på" där man skall aktivera alarmet.... vadå sätt på?? Kunde det inte stått aktivera.... eller ställ.... eller bekräfta.... eller vadfaan som helst egentligen.... men jag stör mig på "sätt på"..... jag vill inte sätta på min mobila väckarklocka!!!

Det är jag och Stålmannen

Två scenarion från fredagens pubkväll:

Scenario nummer 1:

En av mina grannar sen typ stenåldern traskar förbi mig när vi står på utsidan och svalkar oss (eller mina vänner röker och jag tittar på)

Jag: Hej!
Grannen: ?????
Jag: Nähä!!
Grannen: Fortfarande ?????
Jag: Din granne!!!!!
Grannen: Ännu mer ??????
Jag: Amenvafan, det var ju inte igår vi blev grannar!!
Jag igen: B´s FRU!!!
Grannen: Ahaaaaaaa!!!! Jag kände inte igen dig..... du brukar inte ha glasögon på dig!
Jag: Mmmmm..... det är jag och Clark Kent!

Lite senare var jag tvungen att ta av mig mina glasögon eftersom de immade igen när man kom utifrån och gick in....

Scenario numero 2:

Sitter i godan ro och lyssnar på bandet... ser en granne som jag är mer bekant med än den förra:

Jag: Hej :-)
Granne2: ??????
Jag: Muttrar för mig själv och undrar om jag är osynlig och utbrister sedan "SATU" med ett demonstrativt pekfinger riktat mot mig själv!!!!!!
Granne2: Ahaaaaa..... jag kände inte igen dig utan glasögon!!!!
Jag: Amenvafaaan.... var är min telefonkiosk!?!

Jag gör tydligen inget minnesvärt intryck på folk :-/

After Work och pubkväll

I fredags var jag på Gothia Towers med ett gäng kollegor och käkade räkmacka och drack bubbel! Det var även ett biobesök inplanerat efteråt, men jag hoppade över det eftersom ögonen gått i kors redan tidigare på dagen. Jag är nämligen en människa som lätt somnar när jag kollar på film :-/ Det var första gången som jag träffade mina nya jobbarkompisar utanför arbetstid, och det var riktigt trevligt, så det blir förhoppningsvis fler tillställningar i framtiden :-) 

Efter detta var det raka vägen till pubkvällen som anordnas av en förening i vårt lilla samhälle någon gång per månad :-) Min väninna skulle uppträda med bandet hon spelar i, och det kunde jag ju inte missa. De var jätteduktiga och fick fart på publiken, som bestod av alla åldrar från 18-60+..... vilket jag tycker är riktigt roligt! Många av dessa människor var väninnans släktingar som jag inte träffat på länge, vilket är synd för de är riktigt trevliga och socialt kompetenta människor, och alla har begåvats med humor :-) Så jag fick skrattat mycket under kvällens gång!

Alltså det faktum att det är så många olika åldrar gör det lite mer avslappnat och inte så stelt och ytligt som det kan bli när man går på krogen, där alla är samma ålder och ingen känner någon. Jag pratade med en bekant som jag inte träffat på jättelänge, och vi båda kom fram till att just dessa pubkvällar behövs här i vårt lilla samhälle. För det är inte lätt att bara dra in till stan för en krogrunda, när man bor två mil utanför city och måste ta sig hem mitt i natten. Det är ju lättare när man kan promenera hem. Sen har ju jag bott här i 25 år av mitt liv, och det är kul att få träffa allt folk som man umgåtts med genom åren, och att även få prata nyinflyttade människor som man kanske inte träffar annars.
 

Så dessa pubkvällar kommer nog besökas lite oftare i framtiden :-) 
Nattsudd på pubkväll :-)

Metallica, F1 och nycklar!

Först vill jag uttrycka mitt missnöje över att Metallica har valt att göra två spelningar i Sverige nästa år.... i Globen.... i Stockholm! Lite konstigt tycker jag allt att det är, att de valde att skita i oss Metallica-fans här i Göteborg..... men orkar inte bry mig.... tänker sura istället!

Sedan vill jag även nämna att Viasat, som jag ondgjort mig över, har valt att visa de sista F1-loppen i kanal 6 efter en massiv tittarstorm..... Ha!!! Suckers!!! Jag tänker ändå bojkotta dem.... och kolla på alternativa sätt.... de kan stoppa upp sin jävla motorkanal nånstans där solen inte skiner!

Sen vill jag bara säga att jag är det största puckot på jorden.... för mina stackars arbetskamrater var tvugna att springa och leta efter en nyckelknippa vid stängning idag.... som jag lagt på vertometern (en manick som man kollar styrkorna på slasen vi slipar) i verkstaden! De ringde mig i ett något panikartat tillstånd och trodde nycklarna hade försvunnit..... alternativt följt med mig hem! Suck... jag är värdelös.... jag borde sagt till mina kollegor var nycklarna låg innan jag gick, nu skäms jag :-|

Det är mycket musik nu!

I verkstaden på mitt jobb har vi på musik i princip hela dagen, och musiksmaken varierar ju något bland folket :-) Dock är det NRJ.s webbradio som spelas för det mesta. Ibland är det dock Youtube som gäller, och då kan man ju spela precis det man vill höra. Repertoaren skiftar ganska kraftigt beroende på vem som väljer låt, men det är ju i slutändan vi tre som jobbar i verkstaden som har sista ordet (inbillar jag mig iallafall). 

Idag var det en av tjejerna som spelade upp en låt som jag tycker är fantastiskt bra..... och som har varit med i en reklamsnutt i tv..... ni vet den där med pojken som förföljs av en massa skällsord, men som sedan plockar upp ett rött "Hej" ur väskan :-) Friends tror jag det är reklam för.... iallafall så hade jag glömt av låten tills idag..... men nu lägger jag in den här i bloggen, för jag tror att det även finns andra människor i denna värld som undrat vad den heter!


Så varsågoda ;-)

Peter Von Poehl - The Story Of The Impossible


Jag kan även rekommendera låten "A Broken Skeleton Key" med samme man :-)

Dagens låtar!

Lady Gaga - Pokerface
Lady Gaga - LovegameAlltså om man lyssnar på texterna så verkar bruden ha allvarliga problem ;-)

13 år!

Idag för tretton år sedan blev jag och maken tillsammans...... grattis till oss :-)

...... och puss på dig älskling!

Min åsikt om VAB

I dagens aftonbladet står det att vi tjejer inte ska ta någon skit gällande VAB..... och till dem som ser det som att ta skit när man skall vara hemma med sjukt barn vill jag bara säga detta:

Skaffa inte barn då förhelvete!! En lagstiftning som delar upp VAB-dagarna är ett jävla överförmynderi, och om folk i dagens Sverige inte ens kan komma överens med sin respektive om vem som ska vara hemma med sitt eller sina sjuka barn, så kanske de ska lösa problemen genom att gå isär, eller helt enkelt låta bli att skaffa barn..... jävla idioter!!!


Hata Viasat!

Nu kan jag inte hålla mig längre..... jag är fan förbannad! Viasat har bestämt sig för att flytta Formel1-sändningarna från kanal 6 till Viasat Motor..... och detta skall ske när det är två lopp kvar på säsongen. Det är så jävla fult spel de kör med, så man får lust att bojkotta allt som har med dem att göra.

Samtidigt är det ju inte första gången de kör med den taktiken... och de verkar ju vara den sortens rövhål som bara ser en chans att tjäna pengar! Tilltaget hade absolut inte varit ett lika stort problem, om det inte vore för att man måste köpa ett paket med en massa annan skit tillsammans med motor-kanalen.... och en parabol eftersom vi har boxer..... jävla idioter!

http://www.teknikensvarld.se/motorsport/nyheter/081008-namninsamling-f1/index.xml

Detta är en länk till en artikel i ämnet, där man även kan skriva på en namninsamling som en protest mot Viasat!

Heja.. eeehh.. Ronaldo :-)

Vilken lördag-kväll!! Här sitter vi och kollar fotboll..... och funderar lite över hur i helvete det kunde bli så!?! Joooo.... såhär ligger det till..... vår son, som antagligen blivit förväxlad på BB eftersom han intresserar sig för just fotboll, ville kolla på VM-kvalet..... och som de pedagogiska och perfekta förebilder vi är så håller vi honom sällskap :-)

.... och ska jag vara riktigt ärlig så är det väldigt mycket lättare att härda ut när Ronaldo spelar ;-)Sjukt!

Alla verkar vara sjuka..... det är ju helt rubbat! Fick ett sms för en stund sedan, av maken, om att lillan har fått feber :-( Hon har ju hostat och varit lite snorig i veckan, men nu verkar det ha blivit värre, och de som är ute hos mina svärföräldrar..... lite trist att det skulle komma just idag!

Mina bihålor är som vanligt inte speciellt ihåliga, utan snarare svullna och fulla med oidentifierbart materia! Det känns ju hyfsat bra när man ligger i soffan och kan kolla serier, men nu har jag kollat ikapp så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med :-/ Jag har ju gjort det mesta som inte kräver något större engagemang nu.... facebookat, bloggat, sovit, kollat serier, surfat..... eehh, ja.... det var nog allt.... behöver jag ens tillägga att jag inte känner mig speciellt produktiv!?! Fast det är nog ganska nyttigt för hälsan att inte vara så jävla produktiv hela tiden :-)

Håret

Jag var ju hos frissan häromdagen :-) och kors i taket..... jag blev verkligen jättenöjd! Det bästa är nog att håret väger såååå mycket mindre, och att det är helt underbart att faktiskt ha en frisyr igen :-)

Tjejen som klippte mig var jätteduktig.... min ordinarie frisör är mammaledig så jag fick klippa mig hos en av de andra på salongen.... och hon var faktiskt ännu bättre! Jag är annars väldigt tveksam till att byta frisör, för det är inget lätt jobb att klippa mitt hår eftersom det är mycket hår och konstiga virvlar: jag vet dock andra som har klippt sig hos henne och de har alltid varit superfina i håret så det var inte så mycket att fundera över! Det första hon sa när hon började tvätta mitt hår var "Herregud vad mycket hår du har", och när hon sen började bli färdig med klippandet var hon helt lyrisk och tyckte att jag skulle bli hårmodell :-) Hahahaha..... jag var helt överlycklig över min nya frisyr..... och hon var överlycklig för att hon fick jobba med mitt hår.... det var med andra ord ett riktigt lyckat frisörbesök ;-)

Det var nog 20 cm som klipptes bort iallafall, och maken här hemma sa med ljummen ton: "Ja, det blev ju fint"..... sen vad han egentligen tycker har jag ingen aning om :-) Han är ju söt som inte muttrar och säger att det såg bättre ut innan jag klippte mig, vilket jag misstänker att han egentligen tycker!

Såhär blev resultatet iallafall..... jag har ingen bra bild på hur det såg ut innan, men tänk er en korsning av Joey Tempest och Jesus frisyrer så fattar ni ;-)

 

Bilden är tagen med min mobilkamera, därav kass kvalité.....
och Zoolander-posen bjussar jag på ;-)

Lååååångt frågeformulär

Häromdagen utmanade Therese mig att svara på nedanstående frågor :-)
Så håll tillgodo....

Vilken svordom använder du mest? Helvetesjävlarövhål.
Äger du en iPod? Ja
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Alltså mobiltelefonen piper 05.00
Hur många resväskor äger du? En
Använder du flip-flops? Näe.... det är lite kallt för det just nu.
Var köper du dina matvaror ifrån? ICA-Kvantum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden! Ibland när man tittar på alla kort vi har tagit genom åren kan man börja misstänka att jag aldrig existerat :-|
Vilken var den senaste filmen du såg? Big Stan... tror jag! (Edit. Fööööörlåååååååt Therese, Enchanted var ju den senaste, men vi pratade nog mer än tittade på filmen ;-)

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän.... 
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En riktigt fet och snordyr bil :-)
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja, och helt obefogat dessutom!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Näe.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Eeeehh... har ingen.... eller i bilen har jag ju en cd-växlare och där är det Metallicas nya album som snurrar :-)

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Oj... alltså rent spontant så skulle jag säga Metallica, men det finns ju så många olika genrer av musik, och det är svårt att jämföra dem med varandra :-)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Jaaa... flera stycken har jag hört :-) Mer än så tänker jag inte avslöja ;-)
När var senast någon stötte på dig? Hahahaha.... i förrgår!
Vad åt du till middag senast? Köttfärssoppa.
Använder du huvtröjor? Ja, när jag hasar omkring hemma och är allmänt folkful!

Kan du vissla? Självklart
Vem var den senaste som ringde dig? Maken
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Min bil är min favoritåkattraktion, behöver inget nöjesfält för att få köra den!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Bajsar björnar i skogen?
Vilket riktnummer befinner du dig i? 031

Tittade du på tecknat när du var liten?
Vad menas med liten..... jag kollade iallafall när jag gick i lågstadiet.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Störst
Hur många syskon har du? Två äldre bröder.
Är du blyg inför det motsatta könet? A.... som faaan! Tappar talförmågan och rodnar (asg* eller hur ;-)
Vilken film kan du alla replikerna till? Dirty Dancing eller Hitta Nemo..... men inte en hel film!

Äger du några band t-shirts? Nope.... hahaha joo förresten..... en enda :-)
När flög du senast? Till Turkiet någon gång på stenåldern
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Sex
Läser du för skojs skull? Hmmmm, det beror på vad jag läser.... instruktionsböcker är ju inte direkt nöjesläsning.
Pratar du några andra språk? Engelska, finska, lite franska och spanska.

Diskar du din egen disk? Nej.... varför tror ni vi skaffade barnen!!?!! 
Har du gråtit offentligt? Herrgud.... jag bölar ju förfan för allting.
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Jaaa, med betoning på försöker.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Japp!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja!
Kan du kasta macka? Ja.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? Sällskap förhoppningsvis :-)
Vem var din favoritlärare och varför? Ann hette hon! Hon var bara bäst.
Har du dejtat någon av en annan religion? Ingen aning, det har inte varit en frågeställning som jag har sökt svaret på.
Vad har du för väder? Höstväder.
Har du en blogg? Eh... ja!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska.
Gillar du att flyga? Det beror på hur mycket turbulens det är.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Att han tycker om mig :-) och humor!
När sov du senast på golvet? När jag hade vinterkräksjukan sist.
Vilken är din favorit drink? Meh.... ettglasröttvin tror jag den heter ;-)
Gillar du din boende-situation? Absolut!
Vilken är din mammas hemstad? Nu... eller förr?? Hon och min pappa bor i princip granne med oss! 
Din pappas hemstad? Se föregående svar.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Fem
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det går i vågor.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hahahaha.... näääää ;-)
Vilken är din favoritfrukt? Apelsin.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Trettioett.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jag är en obotlig språkpolis!
Tror du på liv på andra planeter? Ja, liv på andra planeter behöver ju inte betyda just människor eller aliens, utan kanske snarare enklare former av liv.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Ingen kommentar!

Tror du att Gud är man eller kvinna? Man.... för han verkar inte ha någon vidare simultankapacitet ;-)
Vad var det senaste du åt? En apelsin
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det beror på vad man ska komma överens om :-) 
Hur valde dina föräldrar ditt namn? De tyckte att det var en saga att jag kom till, så därav den finska varianten Satu.
Gillar du senap? Ja... Åbo-senap är favoriten.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag brukar inte prata med mig själv, men jag försöker intala mig själv att det faktiskt finns folk som har det värre.... men det funkar sällan!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Näääää!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Doris i Hitta Nemo :-) Fortsätt simmaaa, fortsätt simmaaaaa!
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Tycker du om att krama folk? Alltså det beror lite på.... jag gillar att kramas, men det kan kännas konstigt att krama någon man inte känner så väl....

Skulle du säga att du är trendig? Jaa, men det skulle ju inte vara sant :-)
Äger du en digitalkamera? Japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Titiyo och Cher
Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Det beror på vem som säger det.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Marian Keyes En andra chans, jag fick pausa en vecka innan jag kunde fortsätta läsa.

Tycker du att du är attraktiv? Det beror på dagsform, men oftast inte!
Vad är du allergisk mot? Acetylsalicylsyra
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Va?? Ehhh näe!
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Oskari :-)
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla som orkar traggla sig igenom det :-)

Domedagen är kommen...

.... eller jag ska ju till frissan imorgon, men det är så roligt med dramatiska rubriker :-) Iallafall är det äntligen dags att göra något åt Jesushåret, och som vanligt innan frisörbesök så har mitt hår varit ganska samarbetsvilligt :-/ Jag vet ju fortfarande inte vad jag vill ha för frisyr.... fast jag vet att jag inte vill ha en Britney (impuls-rakat :-)

Häromnatten drömde jag att jag klippte mig käk-kort (alltså håret slutar vid käkarna ;-) och fick panik.... jag måste ha en frisyr som går att sätta upp i en tofs.... så mycket har jag kommit fram till! Luggen som jag har, men oftast sätter upp med hårklämma, tänker jag nog klippa av lite på. Det är ju kul att variera sig lite, och frisyren ska ju fungera både till lockarna och plattat!
 
Bilderna nedan är på en av världens vackraste kvinnor, Eva Longoria Parker! Frisyrerna är nog egentligen samma klippning men lite olika färg. Den ser ut att funka till både rakt och lockigt, samt ger lite volym! Tippar på att jag behöver klippa bort ca 15-20 cm för att den ska funka..... 
                                                                    
                                   

Jaja, den som lever får se..... Missnöjd kommer jag nog vara i vanlig ordning..... men det har inget med frisyren att göra utan är nog snarare ett konstant tillstånd ;-)

Mellan lakanen...

.... heter min nya parfym, eller Between The Sheets om jag skall vara korrekt :-) Ett lite udda namn egentligen, för den luktar passionsfrukt...... och säga vad man vill om namnet men jag tror inte det luktar passionsfrukt mellan lakanen hos någon.... och med tanke på vad det finns för andra dofter i serien så kunde den ju lika gärna luktat fis ;-)


Några av dofterna som finns är:

Rena fönster
Jord
Kanelbulle
Ångbastu :-|
Popcorn
Gin och Tonic


Så just dessa parfymer måste jag köpa i en riktig affär.... inte på nätet.... för det är ganska svårt att veta vad det kan tänkas lukta mellan lakanen ;-)


Kategoriserat...

..... har jag gjort här idag! För ett tag sedan lade jag till lite kategorier i bloggen så det skulle bli mer överskådligt med inläggen, men det har varit ett mastodontgöra, och det är ju alltid något som trilskas med en. Bland annat fanns det tre inlägg som var dubbla och när jag kategoriserade dem så hamnade de längst som nya inlägg, skumt :-/

Jaja, nu skall allt iallafall vara rätt och riktigt! :-)

Bowling

Igår kväll var jag och bowlade med några vänner..... och i vanlig ordning förlorade jag! Alltså jag suger vekligen på att bowla, och jag skulle nog inte ens vinna om jag spelade med rännskydd :-| Trots detta hade jag ändå en trevlig kväll, och några bra kort fick jag tagit också.... men en av mina väninnor hotade med att stämma mig om jag publicerade några fotografier här i bloggen så jag låter nog bli ;-)

Bowlinghallen var ny för mig, och jag tyckte att det var ett väldigt bra ställe, så förmodligen kommer det bli mer förnedrande bowling i framtiden. De spelade bra musik också så vi blev lite sugna på att dra vidare till något danshak, men jag var för nykter och hostar så att lungorna i princip kommer ut och vänder, så det blev inget med det tyvärr!  

Idag är det innebandytävling och kalas som gäller (grattis på födelsedagen Therese ;-), men det är först lite senare i eftermiddag, så nu ska jag försöka kurera mina lungor!Mc-kort!

Efter att ha funderat ett tag över ett livsavgörande beslut..... har jag äntligen kommit fram till att det är dags att ta mc-kort :-) Tidigare har det varit något som var självklart för mig, ända tills min brors mc-olycka..... men om jag ska gå runt och vara rädd hela livet kan jag ju lika gärna kasta in handuken med en gång! Jag tror även att vetskapen om att det faktiskt finns stora risker med det gör mig till en bättre förare, och jag ser nu fram emot en vår och sommar med mycket hojande ;-)Här är en bild från 2004, några månader efter lillan föddes! Det var inte det lättaste att knö sig i mc-kläderna då kan jag säga :-) Vi hade lånat svärfars Harley och tog oss en åktur. Vi hade en lite sportigare mc själva, så våra kläder kändes inte som de hörde hemma på en Harley, men det är ju inte det som är huvudsaken.

Notera även att jag då faktiskt var en blondino.... och jooo, vi hade hjälmar på oss när vi körde ;-)

Varm och svettig....

..... är vad jag är, nyss hemkommen från kvällens promenad :-) Alltså vem fan behöver psykolog när man kan promenera och analysera samtidigt.... det går inte att vara på annat än gott humör när man kommer hem! Jag tror att vi eventuellt kan ha löst världens alla problem innan årsskiftet! Krig, svält, miljöförstöring.... jaa rubbet kommer vi ha lösningarna till inom kort..... fast inte kommunikationssvårigheterna mellan män och kvinnor dock.... för att lösa de problemen krävs det mer än två fullkomligt genomcyniska kvinnor..... eventuellt kan det gå om vi är tre då ;-)
 
Under hela promenaden blixtrade det till på himlen med jämna mellanrum, men det kom inga åskknallar, så det var otroligt vackert att titta på. Jag är ganska åskrädd i vanliga fall, efter en riktigt otäck upplevelse för några år sedan! Då slog åskan ner här i närheten, och det slog upp eldslågor ur en nätverkskabel inne i vårat hus, och sprakade ur vägguttagen. Samtidigt haglade det så vi trodde det skulle komma in genom taket :-|

När vi senare började inventera skadorna insåg vi att prylar för ca. 20 000 hade gått sönder, men det fick vi ut på hemförsäkringen, och man var ju otroligt tacksam att ingen av oss hade kommit till skada, eller att huset inte hade brunnit ner. 

Rövhål.... nu åskar det ju också...... kunde det inte fortsatt att bara blixtra :-|
 

Fan...

.... jag kom på att maken kanske får för sig att lämna mig nu när han får glasögon :-| Han kommer ju att se alla fel och brister kristallklart..... som HDTV.... i jätteformat!

Jag meddelade honom min oro i ett sms idag.... vet ni vad han svarar..... "risken finns ju"! 

Mittenfingersmileyn hade varit vääääääldigt behövlig nu!!!

Vad jag svarade honom vill ni inte veta..... men han fattade nog att det var fel svar han skickat! Ibland vet inte män sitt eget bästa.... tyvärr!

RSS 2.0