Parfym...

.....är något jag inte kan få nog av :-) De som känner mig har för längesedan idiotförklarat mig och mitt parfymfrosseri, men det skiter jag i.... för jag kommer aldrig att få nog! Senaste tillskotten i min samling är Clean Provence, och Marc Jacobs Daisy. Två väldigt olika dofter, men ack så goda.

Den förstnämnda är väldigt fräsch och frisk, medan den andra är en blommig doft.... ååååhhhhh de doftar riktigt ljuvligt!! Någon dag ska jag försöka mig på att lista mina fem favoriter.... om jag kan begränsa mig :-/


Solnedgång

Vi får uppleva fantastiskt vackra solnedgångar här hemma....


Seriöst...

.....jag fick ett mail........eh.... jag trodde att män gillade våra rattar!!!!Hade exemplet ovan varit på gubbdagiset Biltema skulle rollerna varit ombytta!!!....alltså det är ju uppenbart att män och kvinnor egentligen borde hålla sig borta från varandra.... för vi kvinnor är ju så komplicerade.... så nu har jag två förslag på vad alla män kan göra åt saken:

1. Gilla läget!!
2. Bli homosexuella.

Take a pick.... liksom!

Grillfest??


Betraktelser från vår altan igår.....
Grillfest gone bad??


Mumintrollen gone evil

En av mina kollegor tipsade mig idag om ett nytt band han "upptäckt"... det roliga är att jag aldrig har hört något liknande... men musiken är faktiskt bra på något konstigt sätt. Sångaren har en röst som jag förknippar med dödsmetall.... vilket jag i vanliga fall inte är förtjust i. Att sången framförs på klingande norrländsk finlandssvenska i bästa Mumintroll-anda gör dessutom musikupplevelsen en aning bisarr!

Trots detta konstiga mumin-metalband stuk så gillar jag låtarna..... även fast jag inte riktigt kan motivera varför..... Raubtier heter de i vilket fall, och kommer från Haparanda!

Här är deras första singel Kamphund
(Klicka er fram till refrängen ca.1 min. in i låten om ni inte orkar lyssna på hela låten)Lite Rammstein är det över dem..... the Mark Levengood version ;-)

Svennebanan

Ja!! Jag är helt övertygad om att detta blir årets sommarplåga :-)
Grym bas är det iallafall i den....


Reeespect Jerry!!

Holy crap!!! Jerry Williams är 67 år.... men kan fortfarande rocka loss :-) I torsdags var jag och mina kollegor på Rondo för att få uppleva en kväll med Jerry.... och han levererade! Vilken artist han är, och vilka skickliga musiker han har till hjälp.... och dansarna var riktigt proffsiga. Hela showen var stabil, och även vi som tillhörde kategorin unga fick vår dos av underhållning.

Något som var lite skrämmande var det faktum att jag och en av mina kollegor, som också tillhör kategorin yngre, kunde oroväckande många av texterna till Jerrys låtar :-|


Shit.... är vi smygboppers?? Rockabilly nästa typ....


Adrenalinpåslag!!

Som jag har nämnt vid några tillfällen har vår ena bil blivit lite oberäknelig och kan få för sig att hellt plötsligt dö.... och imorse hände det ju givetvis när jag körde till jobbet.... på Korsvägen av alla jävla ställen.... mitt i rusningstrafiken.... på ett ställe där jag korkar igen en rätt väsentlig infart till Göteborg!! Jag såg för mitt inre hur motorvägen korkades igen och köerna ringlade flera mil..... och rubriken som mitt motorhaveri och dess konsekvenser skulle generera i GP!!!

Nu fick jag ju, tack vare makens kloka råd innan vi åkte, igång bilen ganska omgående..... men incidenten har genererat en och annan tanke så här i efterhand. Hur skulle jag agerat om jag inte hade fått igång bilen?? Skulle jag ha brutit ihop.... eller skulle jag varit stencool och hanterat läget med stil....

Några alternativ som har dykt upp är dessa:

1. Hoppa ur bilen, springa fort som fan och ringa till polisen och anmäla bilen stulen.

2. Sitta kvar, höja volymen på stereon och låtsas som om att ingenting har hänt, gärna sjunga med till musiken!

3. Le och vinka Silviavinken åt förbipasserande.

4. Grina!

Jag är glad att jag fick igång bilen....

Knäckt!!

Att diskutera saker med en femårig tjej är ibland väldigt frustrerande.... särskilt om denna lilla tjej är min dotter (som jag uppenbarligen har fått för mina synder ;-) Igår hade vi som vanligt en diskussion om huruvida hon kunde byta om till andra kläder efter att ha haft på sig sin klänning i fem minuter.... som hon för övrigt hade valt ut själv! Eftersom jag är trött på dessa ständiga ombyten som alltid hamnar i tvätten, så sade jag nej....

....och ja, jag vet att jag borde tänkt mig för lite innan jag sade detta, men även solen har sina fläckar, och just igår var solen lika fläckig som en leopard!!

I vilket fall så var jag då tvungen att fortsätta på samma linje... varvid hon tar av sig klänningen och påstår att den har försvunnit!!! Givetvis hotade jag nu med att hon inte skulle få gå hem till mormor och morfar om hon inte tog fram och på sig klänningen.

Det funkade!! 

Hon packade ner sina leksaker som hon ville ha med sig till mormor i sin ryggsäck, och så var saken ur världen.... trodde jag!

En stund senare kom hon tillbaka med mormor och skulle hämta något..... och vad tror ni ungen har på sig???? Inte fan är det klänningen iallafall!! 

Hon hade smugglat med andra kläder i väskan.... och bytte snabbt som ögat om till dessa när hon kom hem till en intet ont anande mormor.....

Hon vann!!! Jag visste inte hur jag skulle reagera eftersom jag blev så förvånad... och hon är bara fem år!!

Fan också....! 


Ja...

....då var det kanske dags att lägga bloggen på hyllan! Tankarna har funnits länge, men har under senare tid blivit mer frekventa! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.... så jag tar en liten paus.... men vem vet.... jag kanske återkommer med nya krafter :-)

So long vänner!

Inte ett skit...

....är vad jag har sysslat med i helgen... ja förutom pubkvällen då :-) Det var en riktigt trevlig kväll, vilket dagen efter vittnade om!! Iallafall har golvet blivit klinkrat.... men trappan är inte slipad.... och därför inte heller målad... som jag inbillade mig att jag skulle få gjort. Istället för att göra sådant som skulle göras har jag bara njutit av att göra absolut ingenting.... och det ska jag göra om någon gång..... i framtiden.... typ!!Så här såg det ut i vårt bubbelbad igår.... mitt på dagen....
och efter en stund så låg jag också där i....
men den bilden faller under kategorin självcensur ;-)

Fortfarande jävligt bra...

Mustasch - I Hunt Alone


Vi...

....har varit på pubkväll här i området.... och har nu tagit oss hem :-) Eftersom vi är barnlediga så behöver vi inte gå och lägga oss... så nu har vi ätit våfflor med grädde och sylt.... och ska kolla på en film....Så jävla gott ;-)

Det är ju vår!!!

Vårkänslorna sprudlar i kroppen..... fåglarna kvittrar.... solen skiner.... och snart börjar det lukta bajs från alla nygödslade åkrar.... och rabatter..... men vem bryr sig..... för det är VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!.....och så här vacker kvällshimmel blir det på våren....
sett från vårt vardagsrumsfönster..... man kan inte bli annat än lycklig :-)

RSS 2.0