Dagens hjältinna...

...är tveklöst min svägerska Christina som har hjälpt oss med att packa hela dagen :-)
Hon har även lovat att hjälpa oss imorgon och på tisdag... och det behövs kan jag säga...
för alltså... var kommer alla saker ifrån????



Han växer

Vår valp (som förmodligen kommer döpas till Enzo :-) växer och frodas...
och är tydligen lite som tjuren Ferdinand



Han är vansinnigt söt... och vi väntar... och längtar :-)

Bilden är lånad härifrån


Nä... så blev det inte!

Det blev inget hälsa på mina gamla arbetskamrater idag, och inte heller någon pubkväll ikväll! Hela natten har gått åt till att ha migränanfall... inte helt oväntat med tanke på flytt och annat... men, men... jag är ju van vid att nittionio procent av mina planerade roligheter blir pannkaka... och jag kan inte göra något åt det så det är bara att bita ihop!

Julbordet igår var för övrigt helt okej, och jag blev hämtad vid tiotiden av maken, så det blev ingen långdragen tillställning. Sonen fick vara barnvakt åt sin sovande lillasyster, och det är så skönt att han är såpass stor att det funkar... och den dagen han får körkort kommer det ju bli han som får vara chaufför ;-) Fem år kvar bara!

Nu måste jag packa... wohoo... skitkul... eller inte... nää!

En vecka kvar...

...och sen flyttar vi!

Från och med nästa vecka är jag officiellt arbetslös... eller arbetssökande... eller mellan två jobb... och det känns helt sjukt. Imorgon kväll ska jag på julbord med mina kära kollegor och hoppas på en trevlig kväll... och hur trevlig kvällen blir beror på hur trevligt maken tänker ha på sitt julbord ikväll... om han har för trevligt så ska jag också se till att ha det imorgon... bara för att hämnas liksom ;-)

Det känns som att livet går i expressfart just nu, och jag har ingen koll alls!! Det står kartonger överallt i huset, och det ser ut som att en bomb har briserat här... och min tvättstuga ska vi inte ens prata om... jag förstår verkligen inte varifrån alla skitiga kläder kommer... kan det vara så att grannen har smugit in sin tvätt här!?!

På fredag ska jag hälsa på mina gamla kollegor på Synsam... och vinka farväl... snyft! Sen på kvällen är det pubkväll på bygden, och bandet som min väninna spelar i står för underhållningen. Det ska bli intressant att se om hon kommer att prata med mig eftersom hon fortfarande är sur för att jag ska flytta... och vem kan klandra henne... jag skulle också sakna mig om jag hade flyttat ifrån mig själv... eh... eller ja, ni fattar vad jag menar... jag är så himla trevligt sällskap helt enkelt!

Lördag, söndag, måndag och tisdag ska det packas upphöjt i tio... och om ni undrar varför jag skriver det här, så beror det på att jag förmodligen kommer att få ett hysteriskt nervsammanbrott när som helst... och då har jag ju iallafall skrivit ner mitt schema i stora drag... så jag minns vad som ska göras!

Jag har även skaffat en ajfån så jag ska kunna styra hela mitt liv från den... en helt fantastisk telefon för övrigt... den har allt... och är nu min livlina!! Jag är dock lite besviken över att den inte kan packa åt mig... men, men... det löser sig sa han som sket i vasken!

Mer musik...

...till folket!

Jay-J ft. Qwes, Akon & Tariq L - Hold On Tight


Vi har blivit med valp

Ååååhhh.... det spritter i hela kroppen! Vi har tingat en valp...
en liten Alaskan Malamute... och han är så söt!



Han går under namnet Big Boss...

Här hittar ni kennelns blogg.... varifrån jag har lånat bilden :-)


Trance-legend

Dagens tempohöjare... för övrigt grym musik att träna till...
vilket jag inte har någon somhelst möjlighet till nu... 
för blotta ansatsen till att ta sig runt i huset gör att svetten lackar...
men jag är på bättringsvägen sakta men säkert (peppar, peppar....:-)

Dj Tiësto - Adagio for strings


Amused

Muse - Uprising



Grymt bra!


Uppiggande...

...musik är vad jag behöver nu!

Pauline - Red Carpet


Öööhhh... varéjag??

Seriöst... jag har ingen koll på läget just nu! Större delen av dygnet går åt till att sova... och skillnaden mellan dröm och verklighet är ibland hårfin... och andra gånger är mina drömmar heeelt psycho. Imorse... vid fyra tror jag det var... vaknade jag av att min hals hade förökat sig och var ungefär tio gånger större än vanligt, och gjorde jävligt ont... och det var tyvärr verklighet... så det är väldigt synd om mig nu... så ni vet!!

För övrigt vaknade jag precis (med en fullkomligt nerdregglad kudde) och insåg att jag har sovit mig igenom hela kvällen... inte min ljusaste stund i livet kan jag meddela. Nu sitter jag och glor på allt jag har skrivit och tycker att alla ord ser konstiga ut... hohoooo... jag tror vaccinet har gjort mig efterbliven... eller så är det cocillana (binkebane ole dole doff) som spelar mig ett spratt...

Nöff nöff från de morfinhöljda dimmornas stia... typ!


Hangaround

När jag är sjuk, eller har migränanfall, är det alltid någon av katterna som vaktar mig... och följer mig vart jag än går! På fotot nedan är det Oskar som håller koll på mig... men nu när jag har flunsa är det Mojjes tur :-)



Mysigt...


Grymtningar från svinstian

Nu är jag trött på att vara sjuk... jag vaccinerade mig ju mot griseriet!!! Men näää... det tar ju 2-3 veckor för vaccinet att verka... och ja... nu har jag influensa... fast jag vet inte vilken sort.... men jag anar en tendens till klövar... och knorr... grymt roligt... eller inte!

Jaja... jag har fått Cocillana-Etyfin från min doktor eftersom hostan får mina lungor att komma ut och vända... så jag hoppas på ett mirakulöst snabbt tillfrisknande (in my dreams... typ). Farbror doktorn trodde för övrigt inte att Tamiflu skulle hjälpa mig... för den ska sättas in snarast efter att man insjuknar... så nu är det bara att lindra symptomen som gäller... så Cocillana it is... och får jag svårt att andas måste jag åka raka vägen till akuten.

För övrigt har jag inte tid med detta... för flyttlasset upp till Östersund går den 2 dec... så jag måste packa!! Dessutom är detta min sista vecka på jobbet... och det hade ju faktiskt varit trevligt om jag kunde få vara där den lilla tiden jag har kvar...

Livet är grymt...


Riktigt skön

Space Cowboy - Devastated


Underbar

Mariette och Calle (i Idol alltså) gjorde idag en riktigt bra duett tillsammans...
...men ingen gör den så bra som originalet!!!

En av de bästa låtarna som gjorts...

Eskobar featuring Heather Nova - Someone New!

Enjoy :-)


Kottepotten

Jag har ju nämnt förut att jag har en vän som heter Kotteby.... ja i efternamn då.... annars heter han Kristian.... och han tänker precis som mig... eller jag tänker som honom... lite lagom stört liksom.... vad det nu har med saken att göra.... men iallafall så är han jävligt rolig.... och har därför börjat som ståuppkomiker (det är ett riktigt korkat ord för övrigt) och hans första lite större gig var i onsdags här i Göteborg.... och igår.... och jag kunde inte komma iväg på någon av dem.... och det sög!

Kottepotten var iallafall snäll och lade upp ett YouTube-klipp från gårdagens föreställning... och jag fick mig ett gott skratt imorse när jag kollade på detta. Så varsågod kära läsare (varav säkert hälften, om inte alla, redan har sett klippet :-) här får ni Kotten...


VaniljColamissbrukare

Jag har fått ännu en last... vaniljCola... det är så gott så jag skulle kunna leva på det. Problemet är att jag bara vet ett enda ställe som säljer denna delikatess... och nu när vi ska flytta har jag börjat fundera på om det finns någonstans i Östersund där man kan köpa vaniljcola!?!? För annars måste jag skaffa en langare... eller börja experimentera själv.

Sen hade jag ju egentligen velat ha vaniljcola light... så inte mina tänder ramlar ut innan jag har fyllt trettiofem... och jajajaja.... jag veeet att det inte är nyttigt med aspartam... men skitsamma... jag vill ha vaniljcola!!!

Fan... detta kan ju bli en fantastisk affärsidé... vaniljcolaimportör/langare!! Jag ska nog lyckas dra med mig fler människor i vaniljcolamissbruksträsket!



Aaahhh.... så gott så gott....


Vaccinerade mot svineriet

Nu är jag och lillan vaccinerade mot Svininfluensan... och hur mycket de än försöker döpa om svinflunsan till den "nya" flunsan så kommer de nog inte lyckas... för den känns verkligen skräckinjagande... och svin är mer skrämmande än den "nya"... faktiskt!  

När vi satt på BVC och väntade på vår tur (en halvtimme fick vi vänta ungefär) så var det nästan domedagsstämning bland folket... och det var inte svårt att sätta sig in i hur oroliga alla föräldrar var för sina barn! För jag kände precis likadant själv... inte för själva vaccineringen just då... utan det faktum att mina barn kan bli så sjuka att de dör i värsta fall... ett scenario jag aldrig vill uppleva.

Däremot var barnen som barn brukar vara.... med glimten i ögat och med ett leende på läpparna! I deras värld finns verkligen inga bekymmer... och det gör livet lite lättare för oroliga föräldrar :-)

I ett avsnitt av Greys Anatomy var det en scen som jag tycker beskriver barn så himla bra... det är en barnläkare som förklarar sin syn på sjuka barn! Spola fram till 2.10 i klippet!!
 


Jordens undergång?

Alltså jag är så urbota trött på allt hemskt och jobbig som händer runt om i världen.... det är svininfluensan hit och svininfluensan dit, våldtäktsmän knackar dörr, konspirationsteorier frodas, växthuseffekten växer, orkaner överallt, vinterkräksjukan härjar, allergier ökar, tillsatsämnen i mat är farligt, ät inte ditten och ät inte datten, barn säljs av BB-avdelningar, djur vanvårdas, barn dör, jobbcoacher är föredetta sektmedlemmar, regeringstjänstemän i knarkhärvor, underviktiga modeller retuscheras för att se smalare ut, Anna Book har tarmvred, Uffe Larssons kroppspulsåder sprack, folk blir mördade överallt, Brittans ex ska bli pappa igen (han måste ju ha typ 50 ungar nu), knäppa korkade människor regerar i bloggsverige, självmordsbombare spränger folk i luften, kändisar misshandlar sina respektive på löpande band, tonåringar som har ihjäl varandra... osv... osv...

What the fuck liksom!!! Finns det verkligen inget positivt att skriva om??

Fars dag!

Ha den äran alla fantastiska pappor.... speciellt min egen far.... och min make :-)

Och när vi ändå är inne på ämnet pappor.... så vill jag passa på att länka till en artikel i Aftonbladet som jag tycker är bra!! Mer morötter istället för piskor... helt rätt inställning!!

Fåntratt

Mojje (katten) blev biten i kinden för ett tag sedan, och efter några turer med varbölder som sprack och sedan återuppstod (trots bärande av tratt och daglig skötsel av såret) blev det inte bättre, så det var bara att åka till veterinären.

Där fick han stanna över en natt och blev sedan sydd och dränerad i såret. Hålet i huden hade varit såpass djupt att hans kindben syntes :-( stackarn!

Nåväl... nu är han hemma och mår bättre.... och får antibiotika.... och försöker fungera trots den jäkla tratten.... som komplicerar livet för oss alla.


Här kommer en studie i fåntratt!



Maten skyfflas ur skålen när man försöker äta...



man får inte gå ut...



...man får ha dräneringsslang i såret...



...och så får någon plocka upp mina bajskorvar ur bajlådan varje dag...
men den bilden besparar jag er...


Hedvig vs. Lady Gaga

Ja det finns ju ingen som kan ta miste på varifrån Lady (ladette?) Gaga har fått sin inspiration ifrån!


            

Frisyren var inte snygg då... och den är inte snygg nu... sorry!!


Men orka!

Nä... jag orkar faktiskt inte redovisa livet just nu... sorry... men jag kan ju avslöja att vårt hus i princip är sålt... det är bara lite byråkrati kvar... :-)


Något...

...att se fram emot :-)
Det verkar vara en bra film.... så man får hoppas att inte skenet bedrar!


Damn girl!!


Grymt bra... har fortfarande inte tröttnat på att lyssna :-)

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch


Så jävla rolig!

Kollade på RAW Comedy Club för en stund sedan... där denna man var med :-)

Steve Hughes, komiker från Australien

Han är så jävla rolig!


Sverker ska ha stryk!!

Ibland blir jag så jävla trött på folk som inte fattar skillnaden på kvalitet och billig skit!! En av mina kollegor tipsade om Plus (ni vet Sverker med soptunnan) där de i slutet av ett av programmen pratade om prisskillnader mellan olika bågar (glasögonbågar snackar vi om nu)... och i princip konstaterade att det fanns ett enda plastmaterial som bågarna tillverkades av och att allt som var dyrt inte var prisvärt! Alltså att jag inte gick upp i atomer!!

Jag har jobbat med glasögon i snart åtta år.... och i de flesta fall får man vad man betalar för!! Det finns faktiskt många olika plastmaterial... och ge mig en plastbåge i näven så ska jag tala om för dig om det är ett bra material eller inte... jooo så är det faktiskt... de som jobbar i branschen vet vad jag pratar om.... speciellt de i verkstäderna! Sen kan man alltid ifrågasätta priserna på de allra dyraste märkesbågarna.... men jag tycker att det är skillnad rent kvalitetsmässigt... och så är det ju faktiskt när det gäller skor, väskor, och andra designade varor.... du får vad du betalar för! Det går inte att jämföra syntetiska material med äkta skinn... inte heller en välgjord plastbåge med en billig hårdplastbåge.

Det är kanske inte lätt att förstå hur mycket det är som kan krångla med en båge... men jag vet! Att då behöva försvara priserna för människor som i nästa steg kanske röker eller super bort mer pengar per år än vad de lägger på glasögon känns jävligt surt!! Allting är relativt... och om man räknar ihop kostnaderna för glasögon som man ska gå runt med på näsan varje dag, och jämför med hur mycket man slösar på annan onödig skit, så är det kanske inte så dyrt ändå.... det gäller bara att jämföra nytta och nöje!

Jag har tappat förtroendet för Sverker.... och kastar honom härmed i soptunnan!!!


Vem är jag??

Vad har det tagit åt mig egentligen.... jag har idag lyssnat (LYSSNAT!!!) på P4 Radiosporten.... matchen mellan IFK-Göteborg och de där andra som jag inte tänker nämna namnet på.... och jag tyckte att det var rätt underhållande faktiskt... ja, ända tills det sket sig för Blåvitt då! Men hallå.... jag är inte det minsta fotbollsintresserad egentligen!!  

Jag måste ju tillägga att jag är gräsänkling denna helg, med två kids, en katt med tratt som behöver komma till veterinären, och en efterhängsen huvudvärk som jag har haft sen natten till fredag.... så kriterierna för vad som är underhållande är relativa.... och så lagade jag mat samtidigt!

Jag kan dock sätta mig in i hur de, som är riktigt hängivna fans, känner sig.... så jag beklagar sorgen!

RSS 2.0