Slottet

Lägger in lite fler bilder på nya huset.Stall och ladugård...garaget....och hela härligheten.... notera att vi har en rondell ;-)Utsikten från balkongenFler bilder kommer allteftersom... jag ska måla om typ alla rum...
och så ska vi sätta in köket snarast möjligt.... ja, och så ska ju badrummet fixas....
så det är bara att sätta igång!!På den sjunde dagen....

....vilar man.... inte alls!!! Jag är helt slutkörd... efter en dag med kalas som firades på bygdegården (lillan fyller 6år).

Efteråt skulle det ju städas.... så först gjorde jag det några timmar på bygdegården.... och sedan åkte jag hem och städade. Nu har jag plåstrat om alla mina skavsår som jag har fått på händerna.... men fan vad härligt det är när det är städat :-)

Vi har för övrigt fått nyckeln till det nya huset idag... så nu kör vi så det ryker med renoveringar och allt....

"Städa, städa varje fredag..... och så varje juuuul.... det tycker jag e kuuuul"

Nu går jag och dör.... häj!!

Allvarligt talat...

....så har jag fått den här låten på hjärnan!
Tjejen som sjunger har en otroligt soft röst... jag gillar :-)


Mange Schmidt feat. Vanessa - Allvarligt talat


Hur faaan....

....kan det vara möjligt att vara så här trött?!?!?!
Jag måste ju vara typ döende... minst!!

 Kan man få Red Bull som dropp??
Fan!!


Störd nattsömn

Mojje (katten) har varit helt hopplös inatt... vad är det han inte fattar egentligen....
jag vill sova.... utan en katt i ansiktet!!!Han tänker nog likadant.... vad är det hon inte fattar....
jag vill inte sova.... jag vill ha sällskap till matskålen....
och en påfyllning tack!!


Fantastic 4

Lär dig fyra ackord och du kan skriva en hit-låt.... eller flera!:-)


Geni?? Not!!

Alltså snacka om att pissa i motvind... min son har gått med i en Facebookgrupp som fick mig att reagera lite...Ibland vet de inte sitt eget bästa de små skitungarna!!!


Björne

Fatta att jag har sett en livs levande björn.... ute i det fria.... och han var sååå fin! Jag vet iofs inte om jag hade tyckt att han var lika fin om jag hade stött på honom när jag var ute på promenad, näää.... då hade jag nog bajsat i brallan.... men nu satt vi ju i bilen när han sprang över vägen så det kändes tryggt. Givetvis försökte jag hala upp ajfånen och ta en bild, eller filma, men då vart han redan långt inne i skogen igen... så några bildbevis har jag tyvärr inte! 

För att de stackarna, som inte sett en björn i verkligheten, inte ska bli ledsna så lägger jag in en bild på en björn här nedan.... så ni vet hur de ser ut om ni skulle råka springa på en ;-)Fast den vi såg var lite mindre... och det var förmodligen fjolårets unge...


Jag vill flytta...

....nuuuuuu!!!


I bilen

När jag körde lillan till dagis idag, så lyssnade vi i vanlig ordning på musik... och plötsligt utbrister hon:

"Ååååh, mamma... är det One (Metallica), det är min favoritlåt.... höj!!!" och så börjar hon sjunga med :-)

Alltså.... hur väluppfostrad kan man vara egentligen.... det är så det kniper till i mammas Metallicahjärta.... min lilla metal-tjej! Det var nästan så att jag fällde en glädjetår....

Tänk att jag har lyckats hjärntvätta två barn till att bli Metallicafans....
jag borde få ett diplom!!


Galltvål

Jag har hittat en produkt som är helt grym på att ta bort fläckar på kläder.... och då snackar vi intorkade blåbärsfläckar på en ljusgrön hoodie! Galltvål is da shit... och jag skojar inte... det är helt fantastiskt... och ett måste i varje välsorterad tvättstuga!Klicka på bilden för att komma till deras hemsida... och nej jag är inte sponsrad ;-)


Me lajk...

Chris Isaak - Baby did a Bad bad thing


Börja om från början...

...börja om på nytt! Ja, varför ska man köpa ett hus som är färdigt och inte behöver renoveras... nejje... vad skulle man annars göra på sin fritid!?! Seriöst... jag och maken har renoverat eller byggt hus i snart femton år... och ärligt talat så tror jag att vi skulle bli helt vilsna och uttråkade om vi inte hade något projekt på gång.

Sen att man går upp i molekyler varje gång när det ska börja inredas är ju inte helt otippat. Jag har inrett större delen av det nya huset redan... i mitt huvud... men problemet är ju att jag har så många olika idéer... och kan liksom inte bestämma mig för vilken jag ska köra på.

Alltså jag gillar minimalism... och vitt... och det kan bli riktigt jäkla snyggt... men minimalism i ett hus som är byggt 1918 är inte riktigt riktigt... faktiskt! Jag vill ju ha lite mer... hmmm... karaktär i huset... och det känns som om att det skulle funka bättre med lite mer "fransk lantidyll"... om ni förstår hur jag menar! Som t.ex. badrummet... där jag skulle vilja ha ett badkar med lejontassar... och inte ett modernt massagebadkar med en massa finesser! Been there done that liksom! Jag behöver göra något nytt... fast i gammal stil. Givetvis har jag ju dammsugit nätet efter inspirationsbilder... och här är några badrum med detaljer som skulle kunna funka!

 

Köket är för övrigt redan färdigplanerat, och även om inte rummet ser ut som detta så är det denna stilen som vi kör på. Handtagen är annorlunda, men för övrigt så är skåpsluckor, kakel, bänkskiva, golv och köksö inspirerat av den här bilden... och spotlights ska vi ha i taket också.... men jag vet faktiskt inte var jag har fått bilden ifrån... någonstans på www:t är den hämtad iallafall :-)
Sen får vi se hur allt kommer att bli i verkligheten... men jag har hört att det är tanken som räknas!

Sitter som berget

Jag kan verkligen inte skaka av mig den här låten.... jag går ständigt och nynnar på den....

Blue Öyster Cult - Don't Fear the ReaperEmotionellt utmattad

I korta drag kan jag bara säga att jag är helt slutkörd! Sedan påsken har livet varit en bergochdalbana... mest på grund av att vi har köpt ett nytt hus... som vissa av er redan vet! Det ligger här i byn... några meter bort bara. Det är ett större hus med stall och garage... vilket vi hade tänkt bygga här där vi bor nu... men nu blev det en tvärvändning istället, och om en månad flyttar vi.... IGEN!!!! Den här gången tänker jag limma fast möblerna... för nu får det fan räcka med flytterier!

Jaja... sen är det mycket annat som har snurrat i huvudet på mig... mycket prat med sonen om hur viktigt det är att prioritera rätt i livet... vilket inte alltid är lätt när man är tonåring! I vilket fall så är jag så himla glad att jag har barn som man kan resonera med... och som förstår när man förklarar för dem att alla beslut jag tar är för deras eget bästa. Jag har verkligen världens finaste barn... och det finns inget som jag inte skulle göra för dem! Faktiskt!

Nåväl... vad vore livet utan svårigheter?? Förmodligen riktigt lätt att leva... och så kan man ju inte ha det!!


Inget att säga


Slash feat. M Shadows - Nothing to say

 


Snuskpelle!

Alltså har ni kollat på "Extrem överlevnad" på Discovery?? Bear Grylls, som äventyraren (eller dåren) heter, sätter sig själv mitt ute i vildmarken och ska klara sig på typ luft... och sådant som ingen normal människa skulle kunna tänka sig att stoppa i munnen.... som äckliga larver.... eller typ jak-penis... rå! Äh... fyfaaan för att hångla upp honom.... bläää!!

För övrigt så är programmet riktigt intressant.... speciellt detta avsnitt där han är i norra Sverige och har tagit med sig Will Ferrell. En liten bit in i klippet tappar Will bort en del av sin kropp :-)


RSS 2.0