Rapport från sjukstugan

Äntligen börjar lillskruttan bli frisk, alldeles lagom tills det är studiedag på dagis så hon ändå inte kan gå dit =o| Hon tycker att det är sååååå tråkigt att vara sjuk, även fast det är mysigt att få kramas med mamma. Det är mycket spring i kroppen som behöver få komma ut, och hon längtar efter sina kompisar. Dock har hon försökt kanalisera sitt behov av spring med att rita istället, så nu har vi en jättehög av teckningar som hon har producerat på löpande band. 

Nu har ju givetvis jag också blivit sjuk, det är så typiskt att jag får precis alla virus som lillskruttan får. Alltså hur många virus kan det finnas???? Jag hatar virus!!!

Här är de.....hatobjekten!  Förkylning, hosta och ont i halsen......morr!

image72    image73       image74

Finns att köpa här...som om att det inte räcker att vara sjuk.....
fast man kanske kan plåga dem...hmmm!

Kommentarer
Postat av: Therese

Åhå, min kusin fick en av de där gosisarna i födelsedagspresent:) Tror det var Ebola eller något sånt, hihi... Ja, ingen fulis på fredag. Men på lördag är jag ju hemma på kvällen så då skulle vi kunna slå till:D kram och krya på er

2008-03-05 @ 18:55:01
URL: http://tezet.blogg.se
Postat av: Therese

Hejhej:) Jag har förslag på film till på lördag i så fall (om ni inte har något annat förslag). Before the devil knows you´re dead heter den. Ethan Hawke bland annat! kramkrma

2008-03-05 @ 19:26:16
URL: http://tezet.blogg.se
Postat av: Titti

Sjuk, sjuk, sjuk. Hur mycket sjuka ska man klara av! Blir galen på snor, ögoniflammationer, reumatism och kräks! Dumma baciller! Ful är dom också, bacillerna!
KRya på
er!!!
Den mörka städdamen skulla gärna få flytta in i mitt gästrum.... Hade varit perfekt!

2008-03-06 @ 06:12:39
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Titti

Tack för tipsen! Funderar även på ett par slipade solglasögon, men vet inte om det är värt att lägga pengar på när man har små barn, dom vill ju gärna se ögonen, och inte ett par svarta fläckar!

2008-03-06 @ 07:53:56
URL: http://dagarimittliv.blogg.se
Postat av: Optican

Hej!

2008-03-14 @ 22:49:19
URL: http://www.brillor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0