Valparna

Jag tog med mig kameran bort till grannarna idag för att ta lite kort på valparna. Alltså det är nästintill omöjligt att slita sig från dem... man kan sitta i timmar och bara vara... de är helt ljuvliga :-)Macke har redan lärt alla att sitta vackert på kommando ;-)Här nedanför är två kort på min Smilla :-)

Jag längtar verkligen ihjäl mig till slutet av augusti då hon får flytta hem till oss!!!


Hoffmaestro & Chraa

Alltså den är bara så jäkla bra...

Hoffmaestro & Chraa - Highway Man...på ett annorlunda sätt :-)


Modersinstinkt

Naaaaw... lilla vännen!!


Ajm alajv!!

Igår när jag låg i soffan och småslumrade så kom lillan fram till mig och stod och funderade en stund... varefter hon försiktigt lyfte min hand och släppte ner den snabbt så jag öppnade ögonen! Hon lutade sig sedan fram mot mig, tittade mig allvarligt i ögonen, och sa dramatiskt:

"Mamma... du lever!!"

Jag blir galen...

....på vår katt som lider av någon form av beteende-rubbning!

Varför... varför ska han ha sällskap till matskålen när vi ligger och sover?? Seriöst!! Han ger ju sig inte heller... utan är inne i örat och nosar och kurrar och trampar och jamar.... mitt i natten!! Skulle det dessutom vara så att vi inte vaknar... eller bryr oss... då går han in till lillan och väcker henne istället... så hon kommer in till oss och lägger sig... och då är det ingen av oss som kan sova!

Utvilad?? Jag?? NÄÄÄÄ!!!!Suck!!


Skön!

Kelis - Home


Brunett eller blondin!?!?!

Som vanligt när det är sommar så vill jag bli blond... men då jag har färgat det mörkbrunt hela vintern så tar det ett tag att få den rätta blonda nyansen... som jag vill ska vara en ganska kall ton... så nu har jag huvudbry... bokstavligt talat!! Sen att detta måste kategoriseras som stans största I-landsproblem behöver vi ju inte säga något om.

Nu vill jag att ni ska tala om för mig vilken hårfärg jag ska ha!! Så nu får ni faktiskt lämna en kommentar även om ni vill vara anonyma... jag vet ju att ni är runt femtio unika besökare så det är bara att kommentera....

Brunett.......eller blondin.......är dagens fråga!?!?!


Jag försöker faktiskt...

...att se saker och ting från den ljusa sidan även när jag har PMS from Hell!! Det finns saker som gör en på extra bra humör... och som gör att det känns lite bättre för mig att vara just jag... ja, förutom alla självklara saker som barnen och sånt då!

Iallafall har jag tillbringat dagen helt själv på stranden... och då menar jag att det bara var jag där... vilket var riktigt skönt. Lite senare fick jag åka motorcykel... vilket måste vara det ultimata transportmedlet när det är fint väder... och då ska det inte vara sporthoj utan riktiga åk... som svärfars HD... som vi tillfälligt har vårdnad av!

Annat som har fått mig på bra humör är givetvis grannens schäfervalpar, varav en liten tik är min! Japp... mot makens vilja (vilket han noga har påpekat för mig) har jag tingat min Smilla... och om drygt en månad får hon flytta in... men tills dess får jag nöja mig med att hälsa på henne dagligen. Alltså man kan inte vara på dåligt humör kring dem... och bara känslan av att man har varit med från allra första början av Smillas liv är riktigt skön :-)

Sen finns det saker som är roligt att få uppleva... och det har att göra med vår tonåriga son och hans vänner! Alltså vilka underbara kompisar han har!! Häromkvällen hade vi besök av vänner från Göteborg... och då satt vi uppe i sonens rum med hans otroligt musikaliska kompis och lyssnade när de spelade gitarr. Min väninna är gudmor till Olliver, och hon läser till musiklärare... och har en respektive som också är otroligt musikalisk. Därför var jag ju tvungen att få sonen och hans kompis till att demonstrera sina kunskaper... och det var en stolt gudmor som åkte härifrån dagen efter!!

Till slut måste jag berätta om synen jag möttes av igår när jag kom hem efter att ha målat lister hela dagen. I köket här hemma satt maken, dottern, sonen och hans två polare och spelade "finns i sjön" :-) Helt underbart att tre tonårskillar kan sätta sig ner och lira kort med lillan och maken min. Så som sagt... vilka fina tonåringar det finns på byn!!

Nu väntar två avsnitt av Sex and the City, som repriseras på tv3 klockan elva på vardagkvällar... en av de bästa serierna någonsin!!Bruce Springsteen - I'm On Fire


Gillar...


Johnossi - What's The Point


I detta nu...

....skulle jag egentligen suttit på Therese och Mattias bröllop.... nervös över lillans entré som brudnäbb.... men istället sitter jag i Jämtland med en hund som blev sjuk lagom tills vi skulle åka till Göteborg. Det var liksom inte aktuellt att sätta honom i bilen och åka genom halva Sverige, så jag fick bli hemma, medans maken och lillan åkte ner själva.... så gräsänkling aj äm!!

Tack och lov så har jag goda grannar som håller mig sysselsatt... så jag inte ska bryta ihop av lappsjuka.... och idag har jag därför skjutit med hagelgevär för första gången i mitt liv :-) och fan vad roligt det var!!! Clint Eastwood släng dig i väggen liksom ;-)

Nä, skämt åsido så lyckades jag faktiskt skjuta sönder några lerduvor... trots att jag hade lite svårt med att sikta då jag är högerhänt men vänsterögd... men det funkade bra ändå. Jag tror dock att jag kommer att ha lite ont i axeln imorgon.... för helvete vad det trycker till när man avfyrar geväret... aj!!

Lite senare ska jag äta surströmming (för första gången tror jag) så det blir nog en bra dag idag med!

För övrigt så önskar jag brudparet all lycka i framtiden ♥♥Yippee ki-yay, motherfucker!... eller nåt... typ ;-)


Det blir inte alltid....

...som man har tänkt sig...
och då finns det inte mycket mer att säga än detta....

┌П┐(•_•)┌П┐


Att kramas...

...med sin häst måste vara den bästa formen av terapi som existerar. Det spelar ingen roll hur ledsen, arg, glad, trött, bekymrad eller less man är... för alltid när man går in i stallet och kramas med sin häst så känns allting bättre.


Jahaja...

....mensåatteeeh... typ... eller nåt!


32...

....år fyller jag idag :-) Jag har fått frukost på sängen... skönsång från maken och lillan... grattis-sms... och gratulationer på fejjan!! Det är verkligen trevligt att fylla år... jag rekommenderar det varmt ;-)

RSS 2.0