Magnificent

En riktigt passande titel på en låt som gör att vartenda hår på kroppen reser sig :-)


Humor!

Jag lyssnade på Bandit idag.... och då var det en kille vars fru (tror jag att det var iallafall) fyllde år.... och han önskade att de skulle spela någon bra låt till henne. Visst, det kunde de göra..... och så spelar de upp den här:
....behöver jag tillägga att jag skrattade på tvären när jag hörde låten.... Så jävla bra!!
Hoppas födelsedagsbruden hade humor :-)

Vänner... eller vänner??

Vad är egentligen en vän?? Varför skriver jag alltid två frågetecken istället för ett??? Oj... offtopic.... iallafall har jag och min make (samt en massa annat folk som vi involverat i denna diskussion) dividerat om huruvida en kille kan ha en tjejkompis utan att vilja sätta på henne.... min make hävdar att det inte går..... medan jag hävdar att det visst kan funka!

Nu är inte denna diskussion något vi tar på dödligt allvar.... och tur är väl det eftersom jag anser att jag har flera manliga vänner!! Sen är inte min make den svartsjuka typen heller, så han överlever att jag har manliga vänner :-)

Nåväl....nu har vi kommit fram till att vår syn på vad en vän är skiljer sig ganska kraftigt. Han anser att en vän är någon man träffar frekvent och hälsar på hemma hos.... och att man hör av sig regelbundet till varandra.... och hittar på saker tillsammans. Alltså har han inte några kvinnliga vänner eftersom han inte har något behov av det.... det räcker tydligen med mig (jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller en förolämpning ;-) samt de manliga vänner han har.

Jag protesterar iallafall mot denna definition eftersom det i princip skulle innebära att jag inte har några vänner!!! Vem har tid att umgås frekvent i dagens läge liksom?? Dessutom anser jag att många av mina arbetskamrater även är vänner.... medan han anser att det är en från början påtvingad relation och därför inte kan räknas som vänskap.

Vid detta laget har jag tappat ännu fler vänner (och min tro på mänskligheten) enligt makens definition, och inser att jag kommer att dö ensam som en tragisk människa som inte hade några vänner..... snyft!

När jag kollar på Wikipedia vad definitionen av en vän är så står det såhär:

"Vänskap är en typ av social relation, i vilken de båda parterna hyser ömsesidig tillit till varandra. Eftersom de allra flesta forskarna menar att människan är ett flockdjur, och behöver sociala kontakter med andra människor, så är vänskap väldigt viktigt"

Men..... vad menar de med varningstexten???Wtf.... vadfan är kriterierna för en vän då??? Vem får jag kalla för vän??

Jag är ett socialt flockdjur och behöver mina vänner..... och enligt mig räknas de personer vars personlighet jag gillar, och som jag kan vara mig själv med, som mina vänner..... eller??


Sovande grisar...

....som ändå verkar ha koll på läget :-)På repeat i huvudet...

Flipsyde - When it Was Good


Dagstur till Danmark

Jag gillar Danmark.... har alltid gjort..... speciellt folket :-) De är trevliga och avslappnade.... inte högfärdiga på något vis.... aj lajk it!!!

Iallafall så bjöd Therese och Mattias oss på en dagstur till Fredrikshamn i lördags, varifrån vi åkte vidare till ett strålande soligt Skagen. Vi promenerade en stund i Fredrikshamn..... jag shoppade ett par skor..... och så fikade vi lite (det finns inget land som har så gott fika som Danmark :-). 

Vi fotograferade även mycket under resans gång..... så här får ni lite bilder att njuta av....
 Som avslutning på kvällen åt vi middag på en restaurang som jag inte minns namnet på :-)
Men det var väldigt fint där inne....

Tack för en underbar resa kära vänner.... och framförallt för det trevliga sällskapet....
puss på er!!

(¯`•¸·´¯)•·.·´¯`·.·•(¯`·¸•´¯)

Bob Seger - Turn The Page

 

Pok....

....är en tvetydig förkortning som jag tolkar som puss och kram, men ibland blir jag lite förvirrad.... som när jag läste en bilannons på Blocket (ja, jag kollar bilannonser varje dag faktiskt.... man vet ju aldrig liksom).

Mannen som sålde bilen i annonsen hade avslutat med P o k.....

Åååååhhhh, vad gulligt tänkte jag initialt.... tills det dånade över mig att han förmodligen menade Prutat och klart!!!!

....vilket antiklimax liksom.....

Faaaaaaaaaan!!

Ja... den här morgonen börjar ju jävligt bra!!! Regn, storm.... och ett fem minuter långt meddelande på min mobiltelefon...... från Therese som var på Metallicas konsert i Globen i går..... där jag uppenbarligen inte var! Dessutom hade hon skickat ett mobilfoto på James Hetfield.... som hon tagit bara några meter ifrån honom.....
.....bitter..... JAG???..... näääääää...... skulle inte tro det......

.....nu går jag och hänger mig..... hej!!!

Nytänk??

Undra om den ekonomiska krisen har slagit hårt mot DinSko.... 
de verkar ha gett sig in i en mer lukrativ bransch ;-)Lite bilder...

....från omgivningen! Jag kan ju tillägga att vi alla är sjuka igen.... men på bättringsvägen. Hosta och feber har vi haft denna gång, och både jag och maken har fått härliga whiskeyröster. Förmodligen är det svininfluensan (alternativt ebola igen), så om vi går och dör så har det varit trevligt att lära känna er alla ;-)Det är helt fantastiskt vackert väder ute.... solen strålar från en klarblå himmel.... livet leker :-)

RSS 2.0