I Love You


Namnsdagar suger!

Alltså vem är det egentligen som bestämmer över vilka namn som ska vara med i almanackan? För några år sedan tog de bort Saga, som hade namnsdag på internationella kvinnodagen. Eftersom mitt namn inte finns med i den svenska kalendern så firade jag (med pompa och ståt) den svenska varianten av Satu.... nämligen Saga. Men den lilla glimten av lycka fick man ju inte behålla.... nä!! För något rikspucko bestämde att jag inte skulle få fira min namnsdag.

Nu är det ju inte bristen på namnsdag i sig som jag blir förbannad över.... utan det faktum att namn som Rutger, Botvid, Seved, Bartolomeus, Germund, Erhard, Tiburtius, Anselm, Abel och Severin får vara kvar!! Hur många Botvid känner ni?? Hur många kan tänka sig att döpa sitt barn till Tiburtius liksom?? 

Det är dags att uppdatera almanackan.... så normala människor kan få fira sin namnsdag.... ja, och så jag då :-)

Grabbsen är tebax!

Ja... Timbaland och Timberlake är tillbaka... men jag måste nog lyssna några gånger innan låten sätter sig och känns riktigt bra! De är ju proffsiga... men det känns inte riktigt som att de når upp till samma kvalité som t.ex. nyskapande Akon... utan kör på i samma gamla invanda spår! Akon, anser jag, har jobbat hårt och har faktiskt tagit över tronen efter Timbaland... ja... såäre!


Timbaland ft. Justin Timberlake - Carry Out


Doggy-style

I måndags var det riktigt vackert väder ute, så jag och grannen Annica tog kidsen och vovvisarna på promenad längs med skoterspåret. Lillan hade fått ny längdskidåkningsutrustning... så hon passade på att ta premiärturen med skidorna istället för att promenera... och det gick ju strålande... hon var jätteduktig! Som vanligt har jag dokumenterat lite med kameran :-)Enzo vill gärna vara kompis med Atlas...
som tycker att hundbebisar är lite äckliga......men Tess tycker om Enzo... iallafall att smaka lite på honom...

Annorlunda draghundar :-)Skoterspår uppe i det blå... Gud(run) har nog en skoter!Någon sa att vi leder istappsligan här i byn...
jag förstår inte vad de menar...


»-(¯`v´¯)-»

Helgen har gått i motorernas tecken... änd aj lajk it... men jag ska ta det från början!

När maken började försöka övertala oss andra i familjen om att flytta till Jämtland, insåg vi att det faktiskt kunde vara ett bra tillfälle att förhandla lite ;-) Villkoren löd som följer... att jag skulle få en Dodge Ram... sonen skulle få en hund... och lillan skulle få en häst! Ja... vi blev mutade helt enkelt! Dock måste jag ju tillägga att flytten är det bästa vi har gjort, även om vi inte skulle ha fått våra mutor.... men ändå.

Iallafall, så var vi inne i stan igår och inhandlade min muta... och nu ska ni inte tro att jag har fått den... nä... utan man fick faktiskt snällt betala för den... butt änyvej... jag har nu en Dodge Ram 1500 5,9 liters V8 :-) och jag måste bara tillägga att jag får ståpäls när jag startar den.... holy crap alltså!!! Dock kommer det nog ta ett tag innan man har koll på var den börjar och slutar... för den är enoooorm!!! Så det blir till att ta det vackert i trafiken.

Nu är det bara hästen kvar... men den får vi vänta med ett litet tag... för vad jag har förstått så kan man inte ha den här inne i huset... så ett stall kan ju vara bra att införskaffa!

Så kanske jag ska tillägga att mitt förra inlägg är en bild på ett av bakljusen på bilen :-)En alldeles lagom bra allahjärtansdagpresent ;-)


Moahahahahahahaaaa!Valpkursen

Imorgon bär det iväg till sista träffen med valpkurskompisarna! Förra veckan lät jag Enzo leka med grannarnas hund Tess innan vi skulle iväg... så han inte skulle vara så dampig och babbla med de andra valparna på kursen... och det gick väl sådär! Han var ju duktig och gjorde det han skulle.... men ville fortfarande helst av allt leka med de andra valparna :-)

I vilket fall så dokumenterade jag lite under dagen med kameran... och här kommer resultatet!

Tess och Enzo leker.... och nej, ingen av dem har rabies.......eehh... eller!?!?Så här trött blir man av att leka.......och då är det jätteskönt att svalka av sig ute i en snödriva.......gnaga på grenar......för att sedan snällt vänta på att få komma in!Senare fick man träffa sin kompis Sammy......som är en blandning av labrador och golden....
 och så himla söt :-)Sen var det dags att lära sig att ligga fint......och det gick faktiskt riktigt smidigt :-)Over and Out!


...

Amy Winehouse - Back to Black


Rastlös

Jag vaknar vid två varje natt.... och känner mig jättepigg.... och vansinnigt rastlös.... helt sinnessjukt! Inatt tänkte jag tillslut att jag skulle sätta mig på min motionscykel och cykla mig trött... men det kändes lite överdrivet... så jag slumrade till en stund och vaknade, och fortsatte så tills väckarklockan ringde imorse... skitkul... eller inte!! Det konstiga är att jag inte har varit trött under dagen idag... utan fortsätter att vara rastlös. Suck! Fast ska man se det på ett positivt sätt så slipper jag ju drömma alla konstiga drömmar när jag inte kan sova.... och det är ju alltid något :-)

Iallafall så tänker jag träna mig trött under minst en timme varje dag... så kroppen inte orkar vara rastlös! Därför har jag beställt en fitbräda (eller en balanceboard som den egentligen heter) till vårt Nintendo Wii... och Wii Fit Plus... så jag får lite variation till motionscykeln. Promenaderna har jag fått lugna ner mig med eftersom jag får ont i ljumsken och foten... så jävla irriterande när man äntligen hade kommit igång liksom! Men skam den som ger sig... om jag så måste kräla mig fram längs med golvet så ska jag få tränat varje dag!Det slog mig precis...

....att jag är glad.... sådär riktigt jättejävlarglad.... som man liksom inte brukar vara utan anledning.... men det är just så det är.... jag är det helt utan någon anledning.... ja, förutom allt självklart som att man är frisk och har ett bra liv osv.... men vilken underbar känsla :-)

...och nej... jag har inte knarkat!!

Fyfan va äckligt!

När man bor mitt ute i skogen ser man en del djur när man kör in till stan... och idag var det både älgar och ett rådjur som korsade vårt spår!

Varje gång jag ser en en älg börjar jag skratta så jag nästan kissar på mig... för jag tänker på Tobbe, i En annan del av Köping... när han är på Kolmården och får syn på en älg :-)


Värmer

In Flames - Alias


RSS 2.0