Min semester...

....är snart slut :-(

Igår åkte vi hem från huset i norr, och vi längtar redan tillbaka! Byn består av många underbara och gästvänliga människor, som vi har fått äran att lära känna. Vi hittade faktiskt makens pysslingar av en slump :-) och deras far och farbror..... och en massa annat folk som hörde till..... rätt fantastiskt egentligen. Alla var ju inte bofasta i byn.... men ändå! Att de sedan visade sig vara riktigt trevliga och roliga var dessutom ett plus i kanten.... nästan som att vinna på triss... "Plötsligt händer det".... liksom ;-)

Vi lärde även känna två familjer varav den ena hade en pojke i samma ålder som lillan.... och de trivdes väldigt bra ihop.... och vi har redan kommit fram till hur framtiden för dessa tu ser ut :-) I vilket fall så hade båda familjerna hästar som lillan kunde rida på.... och jag har nog aldrig sett henne så stolt som hon var uppe på hästryggen. Vilken lycka!

Ja.... så nu på måndag ska jag börja jobba igen.... och veckan efter det ska lillan tillbaka till dagis. Sedan blir det skolstart för sonen som börjar i högstadiet.... och det känns hur konstigt som helst.... han fyller snart tretton och jag blir tonårsmorsa på riktigt!!!

Så får vi ju inte glömma att vi alla kommer drabbas av gris-sjukan nu när skolorna öppnar igen..... enligt alla prognoser från smittskyddsinstitutet iaf..... så vi har ju något spännande att se fram emot..... eeehh.... eller inte!

Nöff nöff på er!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej hopp



Hoppas resan gick bra ner och att ni hunnit hämta er från den fjälliga luften här i norr =)

VA KUL att höra att ni trivs och vi alla hoppas så klart att ni någongång ska flytta upp, men jag vet att det är ett stort steg att ta med barn och jobb o.s.v...

Jag tror tyvärr inte att vädret blir bra för oss men vadå man får väl ta sig ett extra glas med vin så kanske man inte tänker på det haha =)

Stackars dig som måste tillbaka till verkligheten på måndag, men tyvärr så är det ju så att semestern tar slut BLÄ!



Ha de gött och hälsa min pyssling samt barnen =)

2009-07-22 @ 18:58:03
URL: http://tvabrunetterochenblondin.blogg.se/
Postat av: ullisar

shit! tonårsmorsa! det låter det ;)



välkomna hem igen. vet att ni haft det härligt! - har ju snokat i bloggen!

2009-07-27 @ 00:35:13
URL: http://ullrika.se
Postat av: ullisar

shit! tonårsmorsa! det låter det ;)



välkomna hem igen. vet att ni haft det härligt! - har ju snokat i bloggen!



ps. jämrans portal. det tar ju fem minuter på varje blogg att förska posta kommentaren. morr...

2009-07-27 @ 00:40:17
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0