Klassiker

Alla har förmodligen sett detta klipp tidigare... men det är ju bara sååå jävla roligt....

fortfarande :-)


Packad!

Det är helt sjukt!!! I helgen rensade jag ur min garderob på kläder.... och jag fick ihop fyra sopsäckar! Det finns, trots detta tilltag, fortfarande kläder kvar... vilket är sinnesrubbat! Jag lider uppenbarligen av flertalet diagnoser, varav shoppaholic och jaghamstrarenmassakläderjagaldrigkommeranvändaholic bara är toppen av ett isberg... eller klädberg i detta fall!

Jag har varit grymt duktig på att slänga förut... men trillat tillbaka i gamla mönster. Istället för att inse faktum att jag faktiskt aldrig mer kommer att använda jeans som är för små, så har jag tänkt den klassiska tanken "när jag blir smal"!!! Aaaaaa, eller huuur! Den dagen jag blir smal vill jag köpa nya jeans.... inte hasa omkring i mina gamla omoderna paltor... who äm aj kidding liksom!! Kläderna ligger ju bara där och hånar mig.... typ "hahaaa din jävla fetknopp... du kommer aldrig att komma i oss igen"!!  


Men skrattar bäst som skrattar sist suckers! Nu blir ni brännbart avfall!!Nu ska jag bara bli smal också så är hämnden komplett!


Kräftskiva med jobbet

I torsdags bjöd mitt arbete på kräftskiva och det var mycket trevligt. Det känns lite trist att jag inte kommer jobba kvar med alla arbetskamrater när jag flyttar till Jämtland :-( Jag lovade dock att vi skulle dra ihop en After Work innan jag flyr fältet... och då hoppas jag verkligen att alla kan komma!!

Iallafall tog jag lite kort i torsdags.... fast jag vill inte publicera några foton på mina kollegor eftersom jag inte har verifierat huruvida det skulle vara okej med dem... men jag tog lite meningslösa stämningskort som blev hyfsat bra.... so here we go ;-)


En av mina optikerkollegor säkrade åtminstånde en ölburk...
och nu har han även fått mitt namn förevigat på röven ;-)

Mums...


Ja... en trevlig kväll var det allt...


Skavlan

Jag har suttit och kollat på Skavlan där Anna Anka skulle vara med.... och har insett att jag faktiskt gillar Ankan lite... hon står för sina åsikter och kommer till Sverige trots att hon har rört runt i den svenska, nu något hätska, jämställdhetsdebatten. Hon är speciell... men hon är inte falsk... och hon verkar ha ett otroligt bra självförtroende!! So who am I to judge her??

Även Henrik Schyffert och Jay-Z var med i programmet.... en rätt udda kombo faktiskt :-) och sist men inte minst Melody Gardot. Alltså kändisar i all ära.... men denna kvinna trollband mig.... hennes röst är så otroligt behaglig att lyssna på! Hennes sång får mig att tänka på gamla svartvita filmer... och Monica Zetterlund... och jag kan inte sluta lyssna. Hon har dessutom en otroligt intressant historia bakom sig.... vilket gör hennes karriär ännu mer faschinerande.


Här är en av hennes låtar som jag är väldigt förtjust i.... enjoy ;-)

Melody Gardot - Our Love is EasyLjuva sjuttiotal

När jag var liten såg världen inte riktigt ut som idag :-)Min pappa såg riktigt rolig ut.......och mamma såg ut som ett får........jag fick gå i koppel........man hade laminatgolv (?) på väggarna........bajsbrunt var helt okej att kombinera med orange...
och trosorna skulle sitta i armhålorna....
dessutom fick barnen lista ut själva hur man skulle komma upp i matstolen.......men humorn verkar inte ha förändrats så mycket :-)


The Fantastic Four

Vi var ju på kräftskiva i lördags... och det var en riktigt trevlig tillställning... och konstigt vore väl annars... eftersom mina eminenta medbloggers var där. Therese hade bjudit in Kotteby och Petra... bland många andra trevliga människor givetvis... men just vi har hängt tillsammans i bloggvärlden ett tag, och har nu även börjat umgås IRL... med ett riktigt bra resultat :-)

Kortet har jag knyckt av Therese... så ni kan se hur roligt vi hade ;-)Tack för att ni finns kära vänner!


Time Warp!

Jag har tidigare berättat att i vårt hushåll så är det allt som oftast Discovery Channel som snurrar på plasman, eftersom de har program som faschinerar och även bjussar på ett och annat skratt. Program som Extrem överlevnad, Dödlig fångst, Destroyed in Seconds och Time Warp är faktiskt otroligt bra underhållning... tycker vi iallafall :-)

Här kommer ett exempel på vad de gör i Time Warp. De filmar olika händelser och spelar upp dem i slowmotion, så att man kan analysera vad som egentligen händer.... t.ex. när en vattendroppe landar på en stilla vattenyta!

Det mest intressanta kommer i mitten och slutet av klippet när de experimenterar med färger och två droppar som möts....
Så jäkla coolt!


Nu är det höst

Idag är det full rulle från första stund! Vi ska på kräftskiva hos Therese ikväll... eller jag tycker det är överskattat med kräfror så för mig blir det blir grillskiva istället. Iallafall så genererar detta ett behov av att inhandla lite förnödenheter.

Solen strålar från klar himmel.... det är vindstilla... nästan iallafall.... och naturen skriker "kom ut och fotografera alla vackra höstfärger", så det tänker jag faktiskt göra. Jag har redan rekat lite i förväg.... men man vet ju aldrig var man hamnar i slutändan.... i jakten på det perfekta motivet :-)

Eva Cassidy - Autumn Leaves

....så otroligt vacker....


En slags hatkärlek

Ja.... Peter Jihde... han är... hmmm... störd... eller söt... eller jag vet inte.... men jag har inte mycket till övers för honom... egentligen! Fast alltid när Idol drar igång blir jag liksom lite förtjust i honom.... mot min vilja givetvis. Han är som en liten påträngande terrier.... enerverande på ett skönt sätt liksom.

Jag upptäckte precis att han har stora öron... han måste ju höra jättebra.... vad det nu har med saken att göra??

Sen är jag även övertygad om att han och Amanda Jenssen har hånglat upp varandra...

Ja... typ... liksom... eller jag vet inte...

whatever...

R.I.P. Patrick Swayze

Det är med varmt hjärta jag minns Patrick Swayze... oj vad jag var kär i honom en gång i tiden :-)

Som jag har nämnt förut så är Dirty Dancing en film som har satt djupa spår i mig... för jisses vad många gånger man har tittat på den och önskat att man kunde få ta en svängom med huvudrollsinnehavaren (som jag hoppas alla vet är ovannämnde karl).... men nu är det dock försent för alltid :-(Han kunde ju även sjunga... klicka på bilden...


Jag skäms!!

Ja... jag citerar min kollega "skämskudden räcker inte till... jag gömmer mig bakom soffan och dööööör" (detta ska sägas på klingande skånska ;-)

Jag tittar på programmet svenska Hollywoodfruar... och förfäras främst över Anna Anka, fru till Paul Anka! Vilken nedlåtande attityd människan har mot alla.... hon verkar vara riktigt, riktigt bitter.... och gnäller om allt!!

Det är uppenbart att pengar eller kändisskap inte gör en lycklig.... det verkar snarare skapa mer missnöje...

Nu vet ju jag också att saker och ting kan vinklas hur som helst i "reality-serier", så man ska inte döma fruarna för hårt... men om detta är sanningen så skäms jag ordentligt å deras vägnar!! Pinsamt!!I övrigt kan jag sammanfatta dessa fruar med frasen
"Mutton dressed as lamb"


Med skräckblandad förtjusning!

Precis så är det... för nu har vi bestämt oss för att flytta till Jämtland.... till vårt "sommarhus". Anledningarna till vårt beslut är många, även om det känns oerhört tungt att lämna släktingar och vänner :-( Dock har vi gjort klart för alla att de är hjärtligt välkomna upp för att hälsa på oss.... och vi kommer ju faktiskt ner till Göteborg med jämna mellanrum.
Det finns mycket att fixa till på det nya huset... bland annat så ska det målas om :-)


Dörrarna rider på stormen

The Doors - Riders on the Storm


Coolest Biatch in Town!!

Efter att ha kollat på "några" avsnitt av True Blood så har jag en klar favorit-karaktär.... Lafayette. Alltså det måste vara den coolaste rollen någonsin. Totalt moraliskt förfallen homosexuell transa med ett språk som får öronen att krulla sig :-)Aj lööööv it!


Då...

...var det kört igen!

Nu är lillan sjuk med feber, ont i halsen, huvudet, nacken, ryggen och magen.
Nåväl... tur i oturen är att jag är ledig imorgon.


Jävla pack!!

Fan vad jag är förbannad! Inatt verkar det som om att grannen svängde ihop en spontanfest.... där det verkar ha huserats ett och annat rötägg! Det har slagits sönder flera rutor i området, och ett gäng högljudda personer sjungandes på nationalsången har verkat passera på just dessa platser. Dessutom hörde jag när de gick utanför vårat hus inatt, och efter det var det full fest hos grannen.... så ett plus ett liksom!!

Efter (under, innan???) detta har "någon" krossat en ruta hos en annan granne, och sågat ner dennes flaggstång.... till saken hör att just denna granne har opponerat sig mot en utbyggnad som är tänkt att utföras av grannen med festen... mao. det finns motiv!

Vi har dock inte blivit drabbade själva.... men det kan ju vara en ren tillfällighet. Iallafall är jag jävligt förbannad... det är så jävla onödigt... och nu kan ju festgrannen garanterat fetglömma några förhandlingar med någon av grannarna i området.... om nu ett plus ett är två!!


Somebody call 911!

Jag kan inte sluta lyssna på denna låt med Sean Kingston....
den gör mig glad.... och är skön att dansa till :-)

Sean Kingston - Fire Burning
Grymt bra!


Så bra...

....även i denna tappning! Har ju lyssnat på versionen med 50 cent tidigare....
men den här är mer... eehh... trallvänlig.... harkel ;-)

Milow - Ayo Technology Allt...

...har krånglat idag! Blockmaskinen på jobbet förtjänar sig en stor fet smäll... och mitt cp-huvud också... jävla skitdag!

Dagens skratt...

...tackar jag Therese för :-) Detta är en översättning av Pingu som jag har sett för många herrans år sedan.... men som fortfarande är lika rolig.... jag skrattar ihjäl mig.... och ja.... jag har sjuk humor.... jag vet... men jag är inte ensam :-)


Äntligen...

...börjar jag känna mig som en människa igen.... eller ja... allting är ju relativt.... men både jag och sonen börjar tillfriskna :-) För mig innebär det att jag ska tillbaka till jobbet imorgon, vilket känns skönt, eftersom jag faktiskt trivs på mitt jobb så känns det underligt när man inte har varit där på ett tag....

För övrigt ska jag tillbringa eftermiddagen och kvällen imorgon med att städa.... eftersom vi ska få huset värderat på torsdag morgon... klockan nio. Det ska bli intressant att se om det blir någon skillnad sen senaste värderingen... vi har ju ändå gjort väldigt mycket sedan dess.... som badrummet t.ex.

Ooooohhh.... jag har ju glömt berätta att jag har börjat prenumerera på iFORM... en riktigt bra tidning... och igår fick jag mitt första exemplar :-) De har ju även en riktigt bra hemsida (länkad i den understrukna texten) där man kan få lite tips även om man inte är medlem. Fan vad formad jag ska bli!!! ;-)


RSS 2.0